2023-ban egy igazi megmentőnk lesz az év slágere, ugyanis a nyári napok legtrendibb kiegészítőjének hála, többé nem kell a hajunk miatt aggódni. 

A baseball sapka hatalmasat megy idén

Visszatér a baseball sapka, a szexi sportos szettek koronázatlan királynője! Ma már sokkal trendibb darabok léteznek belőle, mint 20 évvel ezelőtt, úgyhogy ne aggódj, egyáltalán nem gondolják majd, hogy edzésről edzésre rohangálsz, csak mert sapka van rajtad. Nézd csak, Rihanna is bátran viseli a szexi, csajos szettekkel a hétköznapokban!

Fotó: Robert Kamau / Getty Images

A baseball sapka már nem csupán a sportos outfitek alapvető darabja, ma már sokan bátran bevállalják a legnőiesebb, legünnepibb szerelések teljes megbolondítása miatt is. Egyáltalán nincsenek korlátok, mely színeket ajánlott 2023-ban hordani, akár a feltűnő nyári színek, de az alap fekete-fehér modellek is tökéletes választásnak bizonyulnak. Zendaya inkább úgy döntött, marad a hagyományos fekete verziónál egy szolid felirattal:

Allen Berezovsky / Getty Images

Ugyanígy, játszhatunk az anyagokkal is! Ne félj akár egy bőr, vagy egy selyemmel borított darabhoz nyúlni, hidd el, hogy a legegyszerűbb, legunalmasabbnak vélt ruhadarabokkal kombinálva tökéletesen megmenti majd a szettedet.

Hailey Bieber is imádja ezzel feldobni a szettjét:

thecelebrityfinder/Bauer-Griffin / Getty Images

via