Kim Kardashian életét állandó figyelem övezi: a  bámulatos fogyásátés az új, extrarövid frizuráját hetekig beszélték ki az emberek, a durva plasztikai botrányaitól pedig még mindig hemzseg a sajtó. A reality sztárnak azonban még ez sem elég: a nemrégiben kezdődő New York-i divathéten ugyanis egy olyan merész ruhában jelent meg, ami szinte alig takarta a testét! 

Kim Kardashian ruhája szinte semmit sem takar

Bátran álltíhatjuk, hogy Kim Kardashian kimaxolta a semmit sem takaró, szinte teljesen átlátszó ruha fogalmát a New York-i divathéten, mikor a Fendi bemutatóján egy olyan szettben jelent meg, ami inkább mutatott, mintsem takart.

Kim Kardashiant persze abszolút nem zavarta, hogy minden tekintet rá szegeződik, sőt! A fantasztikus formában lévő Kim még a közösségi oldalára is feltöltött néhány menő képet és videót, melyeken bátran pózol az új ruhájában, büszkén megmutatva azt. Ezek után már jogosan lehet azt gondolni, hogy divatbemutató alatt sem szégyenlősködött! 

Kim Kardashian ellopta a showt a Fendi bemutatóján

Kim Kardashian merész ruhájáért meg voltak őrülve a fotósok: össze-vissza fotózták a reality sztárt a kifutó előtt, a kifutó mellett, a backstage-ben és a modellek között is. A reality sztár ugyanis mindenféle szuper pózba beállította magát és mindenkihez odament, akiről csak pár fotó is készült az eseményen.

Így történt meg például az, hogy a divatikon Sarah Jessica Parker mellett helyet foglalva teljesen túlpózolta az egész nézőközönséget, de a visszatérésére készülő szupermodell, Linda Evangelista elől is ellopta a showt. Pedig szupermodellként neki az a munkája, hogy nonstop pózoljon, de Kim még őt is lepipálta! 📷

Egy szó, mint száz: a Fendi új kollekciójának bemutatójáról nem sokan beszélnek a celebvilágban, de Kim Kardashian merész öltözékéről már annál inkább! Az eseményről távozva ráadásul a paparazziknak is úgy mosolygott, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne egy tök átlátszó ruhát viselni, pedig azért nem az.

Via