Nézzünk egy összefoglalót a Kim Kardashian Valentin-napi kollekciójáról érkezett legérdekesebb véleményekből.

Her Funny Valentine

Kim Kardashian az alábbi poszttal emlékeztette minden követőjét, hogy nehogy elfelejtsék megvásárolni az általa alapított márka, a Skims új kollecióját, ami rengeteg pinkkel és pirossal ünnepli a Valentin-napot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Aki szeretne, az már csak azon is elgondolkodhat, hogy már miért kéne külön ruhát venni egy olyan ünnepre, ami egy évben max. egy este aktuális. Így is a divat a világ legkörnyezetszennyezőbb iparága, nem elképzelhető, hogy egy Valentin-napot meg lehet oldani külön ruhavásárlás nélkül?

Menő, csak hordhatatlan

Hát Casey McKelvy úgy döntött, hogy ő nem tud végigcsinálni egy Valentin-napot egy Kim Kardashian által árult ruha nélkül, úgyhogy rendelt is egy szexi rucit a kollekcióból.

Az alábbi TikTok-videó mutatja, hogy a ruha sajnos szexibb, mint gondolta, ugyanis annyira áttetsző, hogy szinte az átlátszó szót is lehet rá alkalmazni. Az anyag annyira vékony, hogy látszik rajta keresztül a viselő köldöke, hogy a hátulról átlátszó részeket ne is részletezzük. A tiktoker nem hiába csinálta úgy a videót, hogy közben egyik kezével folyamatosan takarja a melleit.

Ebben nem mehetek ki egy nyilvános helyre, úgyhogy...

– Casey McKelvy annyira kínosan érzi magát ebben a ruciban, hogy be se tudja fejezni a mondatot.

Az alábbi felvételen pedig Emily McKnight erősíti meg, hogy a kollekció csomó darabja annyira átlátszó, hogy nem veheti fel őket egy YouTube-videóban. A youtuber egyértelműen lelkesedik a designokért, de a minőséget azonban szidja:

nagyon vigyázni kell, hogy hogyan bánsz egy Skimszel. [...] Tényleg csak finom mosásban lehet őket mosni és felakasztva kell megszárítani. Nagyon finoman kell bánni velük, különben nem fognak sokáig tartani.

Hát ennyit a fenntarthatóságról.

Via