A kis fekete ruháknak sosincs kifejezett szezonja, mert bármikor bevethető jollyjokernek számítanak, és most Emily Ratajkowskinak és Eva Longoriának hála két nyárvégre időzített KFR-t csodálhatunk meg. Egyikük sem ma kezdte az öltözködést, nagyon is jól ismerik a testüket és hogy mi áll jól nekik, ráadásul ebben a műfajban a legnehezebb melléfogni. Szóval mindketten bombajól néztek ki, de hátha lesz preferenciád és tudsz kedvencet választani kettejük közül az oldal alján!

Emily Ratajkowski

A 31 éves modellt New Yorkban fotózták le egy kis feketében tegnap, éppen ebédelni ment valakivel.

Amint a Daily Mail által megszerzett fotókon jól látszik, ezt a ruhát a relatív minimalizmusa ellenére az teszi izgalmassá, hogy jó mély dekoltázsa van. Amire négyszeresen felhívja a figyelmet a négy pertli, amivel elöl négyszeresen össze van kötve ez az alul elképesztően rövid ruha, dehát a KFR-ből a K ugye a kist jelenti, úgyhogy ha földig érne ez a dressz, akkor nem szerepelne ebben az összeállításban. Emily Ratajkowski meg valószínűleg nem vette volna fel.

Amilyen könnyednek tűnik ez a ruci, a modell olyan hangsúlyos lábbelit választott hozzá: a férfias westerncsizma a térde fölé ér.

Eva Longoria

Eva Longoria szintén tegnap és szintén New Yorkban viselte a maga kis fekete ruháját, de ő a Citibank egy olyan sportrendezvényén volt, amelynek a Taste of Tennis (A tenisz íze) fantázianevet adták.

Fotó: Bryan Bedder/Getty Images for AYS Sports Marketing

Kezdjük talán ott, hogy ez a dressz úgy néz ki, mintha nem egy teljes ruha, hanem csak egy különösen hosszú blézer lenne, ami nyilván sok (férfi) szemlélőben azt a benyomást kelti, főleg ezzel a dekoltázzsal, hogy nincs alatta semmi.

Rachel Gilbert tervezőnő munkája ez a különleges anyagból készült, kissé férfias, és ettől még izgalmasabb fazonú dressz látványos vállal és az ujjakra érő, lefelé bővülő ruhaujjakkal. A 47 éves színésznő aranynyakláncokkal és gyémántfülbevalókkal egészítette ki a tenisz megízleléséhez választott szettjét, a ruhát elöl egy látványos bross fogja össze.

Te jössz!

Mondd el a véleményed, a két ruha közül melyik tetszik jobban?

Szavazás