Spanyolországban töltötte a hétvégét Olivia Wilde, ahol bemutatták az új filmjét, a Don't Worry Darlingot (Ne aggódj, drágám). A 38 éves sztár a rendezője a filmnek, a két főszerepet a merészen öltözködő Harry Styles és a még merészebben öltözködő Florence Pugh alakítja. Nézd meg gyorsan a trélert, ha még nem láttad, eléggé nagyon izginek tűnik!

Szombat este levetítették San Sebastian filmfesztiválján a Don't Worry Darlingot, és természetesen volt nagy, vörösszőnyeges premier. Az alkalomra Olivia Wilde egy zölden csillogó, hosszú, testhez simuló ruhát választott, valamint ugyanolyan színű tűsarkot.

Csakhogy a cipője színét elvileg sosem kellett volna megtudnunk.

Az történt ugyanis, hogy a ruha alja túl hosszú volt, beleakadt a cipő, Olivia Wilde pedig megbotlott, majdnem elvágódva a vörös szőnyegen. Kilépett a tűsarkújából ráadásul, az alábbi kép azt mutatja, hogy segítenek neki visszavenni a cipőjét.

Fotó: Juan Naharro Gimenez/WireImage/Getty Images

Wilde pasija egyébként a filmje főszereplője, azaz Harry Styles. Az énekes nem szokott beszélni se a magánéletéről, se a szexualitásáról, az utóbbira csak sokakat frusztráló módon utalgat a zenéjében-zenéjével. Ha még nem olvastad, mit mondott a szerelmi életéről nemrég, kattints ide, mert természetesen megírtuk!

Via