Szereted a nyáron a feketét, hordasz ilyenkor is klasszikus kis fekete ruhát? A Weird Görlök nem, de nem baj, azért 2022 sem csakis a furánöltöző lányoké! Alább találsz három nagyon profin eltalált szettet három szupersztártól: mindhárman feketébe öltöztek. Szerinted melyikük a legjobb?

Selena Gomez

Fotó: Presley Ann/Getty Images for Rare Beauty

Még a múlt héten szerdán volt, hogy Selena Gomez ebben a különleges Alexander McQueen-ruhában döglesztett. A ruha szinte nem is egy ruha, hiszen 63%-ban egy zakóból áll, na de a maradék egy eszméletlenül dögös csipkeszoknya, ami rögtön nőiessé teszi ezt az überférfias ruhadarabot. Elég is hozzá kiegészítőnek egy őrülten elegáns és visszafogott, de persze szintén magassarkú cipő, meg egy pár karikafülbevaló. A száj és a manikűr diszkrét színe töri csak meg a csupafekete eleganciáját, de annyira nem intenzív ez a szín, hogy különösebben kikiabálna az összeállításból.

Paris Hilton

Fotó: RB/Bauer-Griffin/GC Images

Őrület, mennyi minden rímel mennyi mindenre Paris Hilton szettójában! A ruha ujja pont úgy van felsliccelve, mint a szoknya. A ruha megkötője a nyakrész megkötőjét ismétli meg. Hasonló arany motívumok köszönnek vissza a napszemüvegről, az övről és a cipőről. Hiába, Paris Hilton (stylistja) nem csak úgy találomra dobálja össze a holmikat, és persze a haj sem véletlen, főleg mivel a séró Jimmy Kimmel tévéműsorában való szerepléshez készült. Ez az összeállítás akár még öregíthetné is Paris Hiltont, de a jópofa, összefogott frizura azonnal levon az összképből vagy húsz évet.

Adele

Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images for Adele

És a harmadik fekete ruha nem éppen kicsi, viszont szintén gyönyörű, és már csak azért is illik ide, mert Adele ugyancsak arany kiegészítőket választott, mint Paris Hilton. A fülbevaló különösen látványos, de az öv és a gyűrű sem semmi, és hát ez a fekete csodát sem a legutóbbi bálabontáskor túrta ki valaki, hanem a Schiaparelli egyik legelegánsabb kreációjáról van szó. Adele már csak azért is ki akarta vágni most a rezet, mert a hétvégén Londonban lépett fel, és 5 év után az első koncertje volt ez. Úgy volt, hogy már korábban megkezdi fellépéseit Las Vegasban, de az aztán nagy dráma közepette kútba esett.

Mit szólsz: megérte öt évet várni? Vagy jobban tetszik Selena Gomez vagy Paris Hilton? Szavazz!

Szavazás