Télen a kötött pulóver igazi must-have, amire minden nőnek szüksége van. Egyik ruhatárból sem hiányozhat, de megtalálni a tökéletes darabot nem egyszerű. Ám nagyon úgy fest, ebben a szezonban sikerült, mivel megőrülnek a nők az Amazon pulcsijáért.

Erre a kötött pulóverre neked is szükséged van 

Az Amazon darabja nem csak egy egyszerű pulóver, mivel eléggé oversize, így akár még harisnyával, csizmával is hordhatod. Ha alacsonyabb vagy, akkor ezzel biztosan nem lesz problémád. De ettől függetlenül ugyanúgy viselheted farmerral, esetleg szoknyával vagy rövidnadrággal. 

kotott-pulover-2023
Amazon

Nagyon sok színben kapható, jelenleg 23 árnyalatban elérhető. A fehértől kezdve, a rózsaszínen keresztül, a feketéig minden színből rendelhetsz, így mindenki megtalálhatja a ruhatárához leginkább passzoló darabot. 

Csavart mintája van, és egy kicsit hasonlít arra a pulcsira, amit Rory viselt a Szívek szállodájában. Biztosan tudod, hogy melyikről van szó, hiszen az utóbbi időben szinte ellepte az Instát. A pulcsi tehát nem csupán nagyon meleg, de menő is, így a te ruhatáradban is ott van a helye. Ha szeretnéd, innen megrendelheted


Via