Kylie Jenner még mindig abban a hitben van, hogy minél drágább cuccokat hordasz, annál menőbb vagy. Legalábbis ezt bizonyítja, hogy milliókért vesz bikinit. 

Kylie Jenner az Instán szexizik

Kylie Jenner egy pink fürdőruhában tündököl a legújabb fotóin, amely nem csupán tökéletes alakja miatt lett beszédtéma. Az új poszt főszereplője a bikini, ami meglehetősen drága vásár volt. 

Kylie Jenner az Instagramon mutatta meg vonalait pár zavarbaejtő fotón, miközben a medence partján pihent egy Chanel fürdőruhában. A kétrészes designer darabot kövek borítják a rózsaszín mellrésznél, ami a napfényben gyönyörűen csillog, de a zöld bugyi hátulján is kövek rakják ki a Chanel logót. 

A 25 éves realitysztár nem fukarkodott a szexi képekkel, egy egész fotósorozatnyit posztolt az Instagram-oldalán, természetesen mindegyik beállítás őrjítően szexi. 

Szinte múzeumi darab a bikini

A fürdőruha egyébként idősebb mint Kylie Jenner, talán ezért is ennyire drága, ugyanis a Chanel-ház 1995-ös divatbemutatóján debütált, és Karl Lagerfeld tervezése. A kifutón akkor Naomi Campbell ment végig a fürdőruhában. 

Az ára pedig ehhez igazodik, a Chanel bikini több, mint 3.5 millió forintba került. 

A netezők persze azonnal elárasztották a komment szekciót, ahol többen is jelezték, hogy ez az új háttérképük. Kris Jenner is szívecskéket küldött Kylie Jennernek.