Végre itt a fesztiválszezon, amit már nem is tudjuk, milyen régóta vártunk! Érthető, hogy bele akarsz adni apait-anyait, és úgy szeretnél kinézni a nyár legmenőbb eseményein, mint még soha! Mutatunk is mindjárt pár olyan trendi ötletet, ami egyszerre ötvözi a komfortos és a szexis ruhadarabokat egymással – kombináld ezeket a szezon legmenőbb manikűrjeivel, valamint a nyár legdivatosabb táskáival  és akkor tényleg ez lesz életed legjobb fesztiválszezonja! 

Tetőtől talpig farmerben

A farmer a világ legnagyszerűbb anyaga: hiába gyűröd, strapálod vagy koszolod össze, szinte biztos, hogy kijön belőle – arról nem is beszélve, hogy elképesztően csinos és trendi most az a csaj, aki tetőtől talpig farmerbe öltözik be.

Jöhet a csizma!

Kánikulában nem biztos, hogy a legjobb ötlet, de ha esős, saras és latyakos időt fogsz ki, akkor mindenképpen érdemes magaddal vinned egy csizmát, ami felfogja a sarat, és szuperül mutat a legminibb szoknyával is!

Horgolt és kötött 

Lengék, jól le lehet barnulni bennük, de azért mégsem mutatnak meg mindent. Ha igazán stílusos akarsz lenni, akkor egy dögös egyberészes fürdőruhát viselsz hozzá, amiből az itthoni üzletekben is bőven van pár menő darab.

Vagány kétrészesek

Teljesen mindegy, hogy inkább a rövidnadrágokat, a szoknyákat, vagy a kettő kombinációját, a skort névre hallgató nadrágszoknyákat kedveled, a lényeg, hogy jól érezd magad benne!

Fürdőruhák nadrággal

Hihetetlenül dögös és praktikus kombó, mert lényegében csak egy mozdulat és már csobbanhatsz is! A legjobb, ha rövidnadrágként egy menő farmert választasz, amit nem sajnálsz le-fel dobálni, ha véletlenül fürödni akarnál.

a Nadrág 50 árnyalata

Bármikor előfordulhat, hogy az időjárás nem úgy alakul, ahogyan azt tervezted: ilyenkor jól fog jönni a menő, laza nadrág és a halászsapka, ami a legrosszabb esetben nemcsak a nap, hanem az eső elől is védeni fog. A jó hír, hogy idén bármi jöhet: trapéz, szűk, katonai, sőt a neon színek is beleférnek!

jolly joker: farmerdzseki

Nincs olyan szett, amihez ne menne, ezért akkor jársz a legjobban, ha egy laza farmerdzsekit is bedobsz a fesztiválon cuccaid közé. Nem fogod megbánni, sőt! Esténként sanszos, hogy más sem lesz rajtad, csak ez!