Már készül az Emily Párizsban harmadik évada, és bár a kritikusok nem voltak egyöntetűen elájulva az első két évadtól, azt senki nem vitatta, hogy fantasztikus ruhák-kosztümök szerepeltek a Netflix vígjátékában.

A főszereplő Lily Collins kapta persze a leglátványosabb öltözékeket, de azért nem csak az ő jelmezeit érdemes figyelni a sorozatban: Philippine Leroy-Beaulieu és Ashley Park egy-egy szettje szintén akkorát szólt, hogy azokat szép összegekért árvezeték el...

...hol máshol, mint Párizsban.

Philippine Leroy-Beaulieu ugye Emily főnökét, Sylvie-t alakítja. Az ő egyik krémszímű, láncokkal díszített ruhájáért 500 eurót kértek, írja a WWD.com nevő oldal. Az ár főleg ahhoz képest magas, hogy egy használt darabról van szó, ez az összeg valamivel kétszázezer forint fölötti árat jelent jelenleg.

Ashley Parktól is elárvereztek egy ruhát, ennek az értékét alacsonyabbra, 200 euróra taksálták, szóval nagyjából nyolcvanezer forint elég is volt rá. Ez a bizonyos szett egy Sonia Rykiel-ruhából és Yohji Yamamoto-nadrágból állt.

Az Emily Párizsban öltözékeiért egyébként az a többszörösen díjnyertes Patricia Field volt a felelős, akit a Szex és New York vagy Az ördög Pradát visel jelmezei révén már egy ideje legendaként kezelnek.

Via