Ezen a héten érkezik itthon is a mozikba a Thor: Love and Thunder, azaz magyarul Szerelem és mennydörgés. A londoni premier már megvolt, és három női sztár vonta magára a figyelmet a vörös szőnyegen: a film két női főszereplője, valamint az író-rendező szerelme.

Melyikük szettje tetszik a legjobban?

Natalie Portman

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images

Natalie Portman a vöröset választotta erre az estére. Minden nagyon pontosan össze van hangolva színben (a körmöket és a szemsminket kivéve): csodásan passzol egymáshoz ez az übernőies miniruha, ez az übernőies tűsarkú, ez az übernőies rúzs és ez a kicsitnépies fejdísz.

Tessa Thompson

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images

Natalie Portman (stylistja) a vöröset választotta, a Tessa Thompson(é) az aranyat. A filmbéli Valkűrt a premieren megszámlalhatatlan lánc-zsinór díszítette, a könyök fölötti karperec még erősíti az összeállítás istennős auráját, bár a combcsizmákat a sztereotípia szerint nem éppen az istennők viselték előszeretettel.

Rita Ora

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images

Egyelőre még nincsenek betiltva a tarka szettek, de Rita Ora szintén egyszínű volt ezen az estén: ezüst-gyöngyház. Taika Waititi rendező kedvese a húszas évek stílusát idézte a ruhájával – platformtalpú cipőjével kevésbé. A fülbevaló és a nyaklánc csodálatosan jól kiegészíti ezt a ruhát, aminek egyik különlegessége, hogy a ruhaujj teljesen eltakarja a kezeket.

Nos, vörös, arany vagy ezüst? Ki tetszik a legjobban?

Szavazás