Ebben az szezonban nagyon menő kabátokat találhatsz az üzletekben. Nem kell leragadnod egy sima feketénél. Választhatsz színes vagy mintás kabátot. Ha pedig mindkettőt soknak érzed, akkor be kell szerezned egy steppelt kabátot, ami Katalin hercegné egyik kedvence. 

Ez a bélelt kabát lesz a kedvenced 

Tavaly jelentek meg először a steppelt dzsekik, amire aztán minden menő csaj rápörgött. A bélelt, vastag kabátok után egyre több vékony dzsekit dobtak piacra az üzletek. Ami a legjobb, hogy szinte a szivárvány minden árnyalatában elcsíphetted. Annyit elárulunk, hogy a trend annyira nem új, mivel a királyi család tagjai például régóta viselik ezt a fazont. 

Katalin hercegné pár héttel ezelőtt egy hasonló kabátban volt. A steppelt darabok nagy kedvencei, legtöbbször farmerral és bakanccsal viseli őket. 

mango-kabat-2023
Mango Párnázott anorák ingnyakkal 11 995 Ft

A jó hír, hogy most te is beszerezheted Katalin hercegné egyik kedvencét. A Mango most a Black Friday miatt leakciózta, így az eredeti ár töredékéért rendelheted meg. Két színben érhető el, feketében és zöldben. Bár a fekete mindenhez passzol, ha szeretnél egy kis színt vinni a ruhatáradba, válaszd a zöldet, nem fogod megbánni. 

A kabát inggallérral rendelkezik, bélelt, így fázni biztosan nem fogsz benne. Tény, hogy nagyon hidegben nem tudod kihasználni, de az enyhébb téli napokon előkerülhet. Farmerral és bakanccsal nagyon menő!


Via