Ha pörgetted az utóbbi időben a TikTokot vagy böngészted az Instát, akkor neked is feltűnhetett egy bizonyos fekete táska. A csinos kiegészítő a Mango darabja, és érdemes még most lecsapnod rá, mielőtt elkapkodják az összeset! 

Mindenki imádja a Mango táskáját 

A Mango táskái már nem először válnak felkapottá a social médiában. Az elmúlt hónapokban több fazonra is rápörögtek a csajok, ezeket legtöbbször gyorsan elkapkodják. Így volt ez a legújabb darabbal is, amiért most mindenki rajong. A táska körüli őrület most is a TikTokról indult, és már a menő influenszereket is meghódította. 

Az említett fekete táska nagyon egyszerű, minimalista, csak egy arany csatt van rajta. A formája letisztult, szóval tényleg egy olyan alapdarab, amire minden csajszinak szüksége van. Jól mutat a quiet luxury trenddel, de mostanában olyan divatos MOB Wife stílussal is kipróbálhatod. 

mango-taska-2024
Válltáska rövid fogantyúval 14 995 Ft

A Mango táskája tényleg egy must-have, amit farmerral, edzőcipővel, de akár egy csinos kötött ruhával és elegáns kabáttal is viselhetsz. Nem csoda, hogy nagyon gyorsan fogynak a készletek. Ha esetleg lemaradnál róla, akkor mostanában sok boltban, webshopban találhatsz hasonló kiegészítőt! 


Via