Harry herceg feleségeként Meghan Markle elképesztő ékszerekhez jut hozzá! Az egykori színésznő korábban (a brit királyi intézmény aktívan dolgozó tagjaként) a királyi archívumból is bátran vehetett kölcsön különböző, akár több millió forintot is érő nyakékeket, most már viszont csak azokat az ékszereket viselheti, amiket személyesen a férje örökölt meg édesanyjától, Diana hercegnétől.

Meghan Markle-nak megtetszett Diana hercegné fülbevalója

Legutóbbi nyilvános szereplésén is így tett Meghan Markle, akinek annyira megtetszett Diana hercegné ikonikus fülbevalója, hogy az egyik jótékonysági meghívására is a méregdrága ékszert vette fel.

Harvest Home
Harvest Home

Meghan Markle egyébként már korábban is hangot adott annak, mennyire tetszenek neki Diana hercegné ékszerei: a Harry herceggel való esküvője utáni partin például Diana hercegné kedvenc akvamarin gyűrűjét viselte, ami a szakértők szerint 36 millió forintot kóstál. Annak a gyűrűnek az értéke azonban semmi ahhoz képest, amennyibe ez a fülbevaló kerülhetett!

Diana hercegné gyönyörű ékszereket viselt

A tömör, 24 karátos aranyból készült fülbevaló áráról a biztosítók állítólag nem is szívesen beszélnek: a szakértők szerint viszont 100 millió forintot is érthet ez a mesés darab! Ha viszont nég azt is beleszámítjuk, hogy ez a fülbevaló egykor Diana hercegnéé volt, akkor az eszmei értéke egyszerűen felbecsülhetetlen...

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Diana hercegné először egyébként 1986 novemberében viselte ezt az egészen gyönyörű fülbevalót, mikor férjével, az akkori Károly herceggel az Egyesült Arab Emírségekben tettek hivatalos hercegi látogatást. 

Szavazás

Via