A divatvilág legcsillogóbb eseménye a Met-gála, ami idén a legendás tervező, Karl Lagerfeld előtt tisztelgett. A hírességek ehhez mérten választottak ruhát, különleges szettekből pedig nem volt hiány!

Káprázatos ruhák a Met-gálán

A vörös szőnyeget idén a fekete és a fehér színek uralták. Karl Lagerfeld mindig ezt a két színt viselte, így a legtöbb híresség ezt választotta. Ettől függetlenül nagyon izgalmas,  sok esetben merész szetteket láthattunk. 

Anne Hathaway

Anne Hathaway ruhája Atelier Versace volt, ami vegyítette a Chanel és a Versace jellegzetes szabásvonalait, anyagfelhasználásait. A tweedanyagú estélyi a ’90-es éveket és a szupermodelleket ünnepelte. Megjelennek rajta Karl Lagerfeld és Gianni Versace kedvenc elemei. Az biztos, hogy elképesztő! 

met-gala-2023
Fotó: John Shearer / Getty Images

Dua Lipa

Dua Lipa házigazda volt, így biztosra ment. A Chanel 1992-es őszi-téli kollekciójából viselhetett egy darabot, amiben olyan volt, mint egy hercegnő. A tweedestélyi nagyon különleges, amit a Tiffany 100 karátos Legendary gyémántja még bámulatosabbá tett. 

met-gala-2023
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

Margot Robbie

Margot Robbie az elmúlt években sokszor jelent már meg Chanelben. A Met-gálára is ezt választotta, de most vintage ruhában érkezett. A fekete, dögös estélyi a divatmárka 1993-as tavaszi-nyári couture kollekciójában szerepelt eredetileg. Az átlátszó derékrésszel ellátott ruha káprázatos volt, a színésznő pedig csodásan festett benne. 

met-gala-2023
Fotó: Mike Coppola / Getty Images

Kim Kardashian

Nincs Met-gála Kim Kardashian nélkül! A celeb most is okozott pár váratlan pillanatot, hiszen a Schiaparelli ruha nem sokat takart. A gyöngyökből készült estélyihez 50 000 édesvízi gyöngyöt használtak fel, Kim így tisztelgett Lagerfeld előtt. 

met-gala-2023
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images

Jennifer Lopez

J.Lo ismét elképesztő ruhában jelent meg, amit Ralph Lauren tervezett. Az estélyi egyszerű is lehetne, hiszen fekete és fehér, de a merész kivágás kellően szexivé varázsolja. Nagy kedvencünk a nyakánál lévő virág, és természetesen a kalapról sem feledkezhetünk meg. 

met-gala-2023
Fotó: John Shearer / Getty Images

Florence Pugh

A színésznő sokakat sokkolt, amikor megjelent leborotvált fejjel. Florence ettől függetlenül is drámain festett a vörös szőnyegen, hiszen a Valentino ruhájának több méternyi uszálya volt. A fehér estélyi nagyon letisztult, a fekete masni mégis egy kis izgalmat visz bele.

met-gala-2023
Fotó: Mike Coppola / Getty Images

Rihanna

Rihanna mindig nagyon komolyan veszi a Met-gála dresszkódját, most sem okozott csalódást. Fehér Valentino ruhában jelent meg, amihez a divatház egy különleges kabátot is készített. A kapucnival kiegészített kabátkát kaméliákkal díszítették, RiRi ezzel tisztelgett Lagerfeld munkássága előtt

met-gala-2023
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Nicola Peltz

Nicola tavaly egy csodás rózsaszín ruhában érkezett, amiben olyan volt, mint egy Barbie. Most a tematikához igazodva fehérben jelent meg. A légies estélyit a Valentino tervezte, az uszálynak köszönhetően pedig akár egy istennő is viselhette volna. Természetesen a fekete nem maradhatott el! 

met-gala-2023
Fotó: John Shearer / Getty Images

Lily Collins

Az Emily Párizsban sztárja tavaly kihagyta a Met-gálát, amit nagyon sajnált. Idén bepótolta a dolgot, mivel egy varázslatos ruhában tisztelgett Karl Lagerfeld előtt. A fekete-fehér ruhát Vera Wang tervezte, puffos ujjai vannak, és tüllős szoknyával végződik. Már önmagában nagyon izgalmas, de az uszályon lévő Karl felirat teszi nagyon különlegessé. 

met-gala-2023
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

Gisele Bünchen

A szupermodell visszatért a Met-gála vörös szőnyegére, és igazán drámai belépőt választott. Egy 2007-es Chanel couture ruhában varázsolt el mindenkit. A csillogó ruha még egyszerűnek is tűnik, hiszen csak csíkok díszítik. Ezzel szemben a tollas köpeny megadja a kellő izgalmat. 

met-gala-2023
Fotó: John Shearer / Getty Images