A divatvilág legfontosabb eseménye a Met-gála, ezért ilyenkor minden celeb megpróbálja magára felhívni a figyelmet. Vannak, akik a nagyon szexi ruhákra sem mondanak nemet. 

Szexi ruhák a Met-gáláról 

A hírességek minden évben megpróbálják túllicitálni egymást, és egyre merészebb darabokban jelennek meg. Idén sem volt ez másként, sok áttetsző anyaggal, különleges kivágással tették a tervezők még látványosabbá a szetteket. Persze mint mindig, voltak, akik túlzásba vitték, de az alábbi celebek tökéletesen megtalálták az egyensúlyt. 

Kendall Jenner

Kendall Jenner tavaly áttetsző felsőben okozott váratlan meglepetést, idén pedig nadrág nélkül érkezett. Csupán egy csillogó bodyt viselt, aminek földig érő ujjai voltak. A csillogó darabot Marc Jacobs tervezte, és csupa flitter volt, az ujjakat pedig steppelt béléssel látta el. Az biztos, erre a ruhára sokáig emlékezni fogunk! 

met-gala-2023
Fotó: Mike Coppola / Getty Images

Jennifer Lopez 

J.Lo Ralph Lauren ruhája merész, mégis elegáns. A melleit csak egy nagyon vékony anyag takarta, az estélyiben megvillantotta a kidolgozott hasát. Az egész szett csodás volt, a kiegészítők pedig kellően látványossá tették. Nagyszerűen hozta a ’90-es évek minimalista eleganciáját. 

met-gala-2023
Fotó: John Shearer / Getty Images

Aubrey Plaza

A Fehér Lótusz sztárja szereti a kivágott ruhákat, a Met-gálára is egy szexi darabban érkezett. A kivágott Stella McCartney darab letisztult, kifejezetten visszafogott, csak a kivágások teszik nagyon dögössé. A tervező a felsőrészt ezüst színű láncokkal tette még látványosabbá.

met-gala-2023
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Gigi Hadid

Gigi valódi rockhercegnő volt a fekete Givenchy estélyiben. A gót meztelen ruha átlátszó fűzővel és szoknyával készült, a drámai hatás pedig az uszálynak köszönhető. Páratlan darab az biztos! 

met-gala-2023
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Vanessa Hudgens

Vanessa tavaly egy nagyon különleges meztelen ruhában keltett feltűnést, idén pedig egy kivágott, légies darabban sétált végig a vörös szőnyegen. A Michael Kors estélyi fehér szoknyájával csodás kontrasztot alkot a fekete felsőrész, illetve az uszályról sem feledkezhetünk meg. 

met-gala-2023
Fotó: John Shearer / Getty Images