Minden évben május első hétfőjén megrendezik a divatvilág legpompásabb rendezvényét, a Met-gálát, aminek a vörös szőnyegén semmi sem elég vad, durva, szexis vagy merész. Jól tudják ezt a sztárcsajok is, ezért ilyenkor mindig bevetnek valamilyen extrát, amivel maradandót alkothatnak. Nos, ez a következő sztároknak garantáltan sikerült, mert annyira nem viseltek semmit a vörös szőnyegen, hogy azon még mindig meglepődünk! Nézzük is a legjobbakat!

Következzenek a Met-gála legszexisebb outfitjei! 

Kim Kardashian

Ha van valaki, aki bármilyen szexiséget bevállal az ő: a 2019-es gálán egy szirénnek öltözött, akinek ruhájáról folynak a vízcseppek. Persze, ez csak egy optikai illúzió, amit Thierry Mugler tervező álmodott meg neki, de tény, hogy nagyon jól sikerült. Ahogyan az is, hogy Kim itt is teljesen kimaxolta a szexiségfaktort: konkrétan olyan, mintha semmi ruha nem lenne rajta! 

Getty Images/Karwai Tang 
Getty Images/Karwai Tang 

Kendall Jenner

A családban marad, legalábbis, ha Kardashianékról (és pucérruhákról) van szó. Kendall Jenner már többször is bebizonyította, hogy abszolút nem egy szégyenlős személyiség: először a luxuskategóriás fehérneműmárka, a La Perla tervezett neki egy igazán vad szerkót 2017-ben, de pár évvel későbbb ismét nagyot szakított a vörös szőnyegen! 

Getty Images/Karwai Tang 
Getty Images/Karwai Tang 

A 2021-es Met-gálára ugyanis már egy totál átlátszó Givenchy ruhában érkezett a topmodell, igaz, legalább egy halomnyi ékkő takarta a testét. Az biztos, hogy aznap éjjel tutira mindenki róla beszélt és fogadni mernénk, hogy a félig-meddig átlátszó ruhájában mindenki megbámulta őt hátulról (is).

Getty Images/Mike Coppola
Getty Images/Mike Coppola 

Megan Fox

A merész ízléséről híres színésznő a 2022-es Met-gálára sokkoló, szexis Drakulánénak öltözött! Oldalt, elöl és a mellrészénél felsliccelt dögös ruháját Peter Dundas tervezte, aki valószínűleg azt is észben tartotta, hogy aznap este ne sokan nézzenek Megan Fox szemébe, sokkal inkább a dekoltázsára!

Getty Images/Theo Wargo
Getty Images/Theo Wargo

Lady Gaga

Pár éve még közel sem volt olyan szolid Lady Gaga, mint mostanában: simán fehérneműre vetkőzött a divatvilág legfontosabb eseményén, sőt, még a lépcsőn is úgy pózolt, vonaglott, mintha nem lenne holnap. Bőven adott a fotósoknak munkát, azóta sem láthattuk hasonlóan ledér szerelésben.

Getty Images/Taylor Hill
Getty Images/Taylor Hill

Zoe Kravitz

A színésznő hálóruhája (már ha ezt ruhának lehet nevezni) a Saint Lauren divatház remekműve, inkább való strandra, mintsem egy rangos divateseményre. Egyébként még nem is elöl merész, hanem hátul, ahol teljes betekintést biztosított a tangás fenekére. A pasik biztos értékelték az outfitet!

Getty Images/Taylor Hill
Getty Images/Taylor Hill

Jennifer Lopez

J.Lo 2019-es Met-gálán  kiakasztotta a dögösség mérőt: csupa kristály borította a Versace ruháját, mindezt ráadásul úgy, hogy egy nagyon vad dekoltázs-, hát- és lábvillantással is odatette magát a vörös szőnyegre! Halkan megjegyeznénk: Jennifer Lopez ekkor 50 éves (!) volt! Vajon a brutális edzésterve a titka?

Getty Images/John Shearer
Getty Images/John Shearer 

Emily Ratajkowski

A szupermodell valamit alig takaró szerelésével  elérte, hogy mindenki róla beszéljen a 2019-es gálán. Nyaktól felfelé angyalszárnyakat, lefelé pedig egy testet alig takaró ruhát vett fel, amiben tökéletesen tudta volna napoztatni a hasát. Lényeg, a lényeg: címlapokon szerepelt, szexis outfitjét pedig még mindig emlegetjük.

Getty Images/John Shearer
Getty Images/John Shearer 

Beyoncé 

Minden idők legdögösebb pucérruháját Beyoncé viselte a 2015-ös Met-gálán, ami olyan nagy hatást gyakorolt a sztárcsajokra, hogy azóta is mindenki őt próbálja utánozni! A csodás estélyit a Givenchy divatház tervezte az énekesnőnek, aki a következő években nagyon feladta a leckét az gála női meghívottjai számára!

Getty Images/Dimitrios Kambouris 
Getty Images/Dimitrios Kambouris 

Vanessa Hudgens 

A színésznő alaposan álcázta a szexiségét, de minket nem csap be! Vanessa első ránézésre egy visszafogott fekete estélyit viselt a 2022-es Met-gálán, közelebbről vizslatva viszont egyértelművé válik, hogy az intim testrészeit konkrétan alig takarja néhány cérna. A Jeremy Scott divattervező által készített ruha mindenesetre a cikkben szereplő visszafogottab darabok közé tartozik. 

Getty Images/Dimitrios Kambouris
Getty Images/Dimitrios Kambouris 

Via