A magas derekú  bikinik  nemcsak szuper divatosak, de tökéletesen kihangsúlyozzák a testalkatodat is. Miley Cyrusnak nem véletlenül esett erre a szettre a választása.

Miley Cyrus, a divatdiktátor

magas derekú  bikini még a '80-as évekre vezethető vissza, ugyanis a Baywatch ekkor élte fénykorát, Pamela Anderson ikonikus külseje pedig a mai napig felejthetetlen. Miley Cyrus az elmúlt hónapokban igencsak  dögös ruhákban, vagy hiányos öltözetben reklámozta új albumát, és ezúttal sem tett kivételt.

Bikinire vetkőzött, a szettet pedig odáig vannak a rajongók. Bradley Kenneth divattervezővel együtt álmodták meg dizájner darabot, mely jellegzetessége a magas derék, valamint a csípőkivágás

Hódít a magas derekú bikini

Nemcsak Miley imádja, hanem olyan sztárok is, mint Emily Ratajkowski, Hailey Bieber és Kendall Jenner. Az utóbbi időben magas derekú bikini megszálottjai lettek, ami nem véletlen!

Kisebbnek mutatják a hasat és a csípőt, elfedik a szépséghibákat, kihangsúlyozzák a derekat, valamint hosszabbítják a lábat is. Mindenkinek előnyös, ráadásul számtalan verzióban kapható. Hidd el, nem fog csalódást okozni!


via