Monaco: a luxus és a fényűzés országa. Az interjúnkat most az ott élő Giada Gianni influenszerrel készítettük el. A 24 éves lány olasz származású, de Monte-Carloban nőtt fel. Giada, akit a barátai, és a követői csak Giginek szólítanak  könyvelő asszisztensként dolgozik, de imádja a divatot, és a rajongóinak rendszeresen mutatja meg a mesésebbnél mesésebb outfitjeit. 

Instagram/Giada Gianni

 

Gondolkodjunk fordítva! 

Imádom a táskákat és a cipőket. A titkom, hogy először kiválasztom a cipőt és a táskát, amit viselni fogok, majd ehhez találom ki, hogy milyen ruhát fogok viselni. Ha jól választod ki a kiegészítőket, az outfited tökéletes lehet

- mondja Gigi.

Különösen egy jó cipő tényleg varázslatossá teheti az egész megjelenésed

- teszi hozzá. 

A csinos influenszer azt mondja, hogy nagyjából 10 percig tart neki, amíg kiválasztja a tökéletes outfitet, mert vizuális típus, ezért könnyen elképzeli, hogy mit szeretne viselni, aminek mindenképpen olyannak kell lennie, ami az ő stílusát képviseli.

Na, azt gondoltad volna, hogy Giada kedvenc ruhaboltját a Cosmo-lányok is szeretik? 

Ha a hétköznapokra vásárlok ruhát, a kedvencem a Zara, mert az árak nem túl magasak, de mégis jó minőségű termékeket kapok. Ha valami különleges eseményre készülök, a Maje és a Sandro ruháiba szeretek bele leginkább. 

Gigi hozzáteszi, hogy a gardróbjában inkább a természetes színek dominálnak, de imádja a bézs színt, amit általában kék, zöld vagy piros kiegészítőkkel dob fel. A világos kék szintén a kedvenc színei közé tartozik. Most lássuk, hogy Gigi, milyen ruhákat vesz fel a különböző alkalmakra! 

Egy laza hétköznapra

Nos, ha szereted a blézereket, remek trükköket leshetsz el tőle, mert csodálatosan viseli őket. Általában a blézer alá egy vékonyabb pólót vagy pulcsit vesz fel. Természetesen először mindig a táskát és a cipőt választja ki. 

Ha a barátaiddal kirúgnátok a hámból 

Gigi problémájával már sok Cosmo-lány találkozhatott:

Imádom a magassarkú cipőket, de a gond az, ha viselem őket, magasabb leszek a barátomnál.

Az influenszer azonban ennek ellenére is kitalálta, hogy mi az, amivel nem lőhet mellé, ha buliba készülődik. Gyakran visel szoknyát lapos combcsizmával, egy hozzáillő crop toppal és persze blézert vagy kabátot.

A kezeslábasokat szintén imádja, ha a partyzásról van szó:

A munkában is mindig divatos

Mindig csak a sportcipő nadrággal. Néha-néha szoknyát viselek. Ha munkába megyek imádom a hosszabb ingeket is, valamint természetesen a blézereket

- mondja Giada.

Wedding time

Gigi legutóbb, amikor egy esküvőn járt kezeslábast viselt nyitott magassarkúval, méghozzá kéket, valamint hosszú ezüst fülbevalókkal dobta fel. Mit gondoltok? Mi imádjuk! 

Giada a ruha alapján választja ki, hogy arany vagy ezüstszínű ékszert fog viselni, valamint attól is függ, hogy a táskán, melyik szín dominál inkább.

Giada Gianni

Lássuk Gigi kedvenc ékszereit 

Hallottál már a Bijelle márkáról? Gigi kedvence a monacói ékszerüzlet! Az árak inkább középkategóriásak, de az biztos, hogy nagyon egyedi ékszereket készítenek. Ezek a nyakláncok mesések:

Farmer vagy szoknya?

Az influenszer azoknak a táborát erősíti, akik előbb vesznek fel farmert, mint egy csinos szoknyát, mert sokkal kényelmesebb, valamint a hidegben is sokkal előnyösebb. Gigi arról is lerántja a  leplet, hogy a téli outfitek sokkal közelebb állnak a szívéhez, mint a nyáriak. Azonban Monacóban nincs olyan dermesztő hideg, mint nálunk, úgyhogy téli kabátra és vastag sapkára nincs szüksége a gardróbjában. 

Innen jön az inspiráció 

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy Gigi elegáns, de mégis laza stílusa, hogyan született meg. Az influenszer divatmagazinokat nem olvas, valamint a közösségi médiában sem követi a népszerű fashion oldalakat, csupán néhány kedvenc márkáját. Elmondása szerint minden, amit visel tényleg őt képviseli, de valóban van egy személy az életében, akire felnéz. 

Az anyukám. Imádom az anyukám stílusát a fiatalkorából, hasonló az enyémhez.

Az egyetlen darab, amit sosem venne fel 

Habár Gigi stílusa rendkívül sokszínű, mégis van valami, amire még ő is nemet mondana: elárulta, hogy a Versace magassarkú cipőitől egyenesen kifut a világból, mert egyáltalán nem tartja elegánsnak. 

Passion for fashion 

A népszerű influenszer egyértelműen azt mondja, hogy szenvedélyesen imádja a divatot, ezért is nagy álma, hogy ténylegesen a fashion világában dolgozzon, akár könyvelőként, de egy saját márka létrehozása is tervben van. Hozzáteszi, hogy nem könnyű érvényesülni, mert túl sokan vannak a piacon.

Sokat gondolkoztam egy parfüm márka létrehozásán is, ami az én stílusomat képviselné. Még dolgozom az üzleti terveimen.

Giada Gianni nem csak ruhák terén, de a parfümökkel kapcsolatban is a minél különlegesebb és egyedibb darabokat szereti, valamint imádja a férfi illatokat.

Számít, hogy milyen illatod van, mert ha különleges később is gondolni fognak rád.

Influenszerkedés kicsit másképp

Gigi az elmúlt időszakban többször promotált szolgáltatásokat, márkákat az Instagram-oldalán, de azt vallja, hogy számára ez nem egy pénzkereseti lehetőség. Az influenszer nem fogad el pénzt azoktól, akik arra kérik, hogy reklámozza a termékeiket, mert ő  szenvedélyből csinálja.

Hozzáteszi, hogy mivel dolgozik nincs ideje arra, hogy állandóan a közösségi oldalát építse, ezért olyan termékeket, szolgáltatókat választ ki, akiket szeret és közel állnak a szívéhez. Gigi korábban egy divatmárkát is reklámozott, de mivel igazi fashion lover szívesen vállalna promóciót a Zara vagy a Maje számára. Gigi más közösségi média influenszerekkel is dolgozna együtt, de csak abban az esetben, ha tud azonosulni velük. 

Nem akarok olyan dolgot csinálni, amiben nincs benne a szívem. A pénz nem boldogít

-  folytatta Gigi. 

+1 utolsó tipp, amit mindenkinek meg kellene fogadnia 

Gigi elmondása szerint sosem viselne olyan ruhadarabot, amiről nem tudja, hogyan kell hordani, tehát ha nem érzed magad kényelmesen valamiben, ne erőltesd! 

Fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban