Apa-lánya közös szett? Harper Beckham és David Beckham szerint igen!

Kézenfogva

A 47 éves David Beckham kézen fogva ment a divatbemutatóra lányával, a 11 éves Harper Beckhammel. De nemcsak a kézfogás mutatta, hogy ők mennyire egybetartoznak: össze is voltak öltözve!

Mindketten egy-egy fekete öltönyt viseltek, meglehetősen hasonló szabással. Azért volt pár különbség, ami a pedánsok szemét biztosan eléggé bántja: az apukán fekete ing és nyakkendő van, amíg lánya egy fehér felsőt visel a blézer alatt. Amíg David Beckhamnek a cipője is teljesen fekete, addig Harper Beckham szintén alapvetően fekete, de fehértalpú cipőt választott. A napszemüvegét pedig, úgy tűnik, otthonhagyta.

Itt láthatod a teljes szettjüket, a kéket viselő Cruz Beckham feje búbja látszik Harper mögött.

Fotó: Arnold Jerocki/Getty Images

Nem is akárhova mentek

A kép sztorijához hozzátartozik még, hogy apa és lánya (és egyik fia) nem csak úgy általában barangoltak egyet Párizsban, bár nyilván már önmagában ez is egy szuper program lett volna. Nagyonis konkrét céljuk volt: Victoria Beckham 2023-24-es ősz-téli kollekciójának a bemutatójra igyekeztek, most van ugyanis a párizsi divathét. Romeo Beckham valamiért hiányzott, de rajta kívül az egész család összegyűlt a divatbemutató alkalmából. Igen, még Nicola Peltz is ott volt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

A kollekcióról itt nézhetsz meg egy videót.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Via