Kim Kardashian és North West összeöltöztek! Persze nem ez az első alkalom, amint azt az anyuka lánya 9. születésnapjáról megemlékező posztjában az Instagramon dokumentálta is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Arról már tegnap is írtunk egy egymillió forintos cicanadrág kapcsán: Kim Kardashian és legidősebb lánya Párizsban vannak az haute couture divathétre.

Hasonlítanak...

Anya és gyermeke elnéztek Jean Paul Gaultier divatbemutatójára is, mondjuk más kérdés, hogy ezekben a napszemüvegekben mennyit láttak. Merthogy megint össze voltak öltözve. Mindkettejük öltözékük fekete csíkos, és ami még látványosabb: mindketten ugyanolyan szemcsit és orrkarikát viseltek. Az orrkarikához lánc is tartozik, ami a '80-as évek Magyarországán elsősorban vécélehúzó-láncként használt láncra emlékeztet.

Őrület!

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

...de különböznek is

Érdekesek egyébként nemcsak a hasonlóságok, hanem a különbségek is. Egyrészt anyukájától eltérően North West nem visel szado-mazo stílusú nyakörvet, ami minden bizonnyal egy remek döntés.

Másrészt amíg Kim Kardashian öltözéke látványosan nőies, addig North West kifejezetten férfiasan van felöltöztetve. Az anya ruhájának felsőrésze kiemeli a melleket, lánya pedig nyakkendőt-mellényt-nadrágot visel, sőt, egy elég férfias sapkája is van, csak azt a fenti képen a kezében tartja, nem a fején viseli. Hogy ennek van-e jelentősége vagy jelentése, és ha igen, akkor mi, az rád van bízva.

Via