Megérkezett a nyár legmenőbb dizájner táskája, ami színes, pakolós, kényelmes és nagyon cuki, de van vele egy kis gond: 850 euróba, azaz kb. 320 ezer forintba kerül! Az influencerek mégis imádják: az Instát  és a TikTokot például már ellepte ez az új dizájner őrület, pedig hivatalosan még el sem kezdődött a nyár!

A Loewe új táskája most a legmenőbb nyári darab 

Nem másról van szó, mint a spanyol Loewe luxusmárka legújabb kollekciós darabjáról a Font Tote nevet viselő  raffia táskáról, ami jelenleg két különböző méretben (small és médium) kapható az üzletekben. A kis méret kb. akkora, mint egy A4-es papír, külön vállpánt jár hozzá, mert olyan kicsit a pántja, hogy különben fel sem lehetne akasztani a vállra – ezért 330 ezer forintot kérnek el.

A fenti képen pedig már a medium, azaz a közepes méret látható, ami még drágább, 1200 euróba, tehát kb. 450 ezer forintba kerül. Durván félmillió egy rattan táskárt? Az összeg elképesztő, de ezek szerint még így sem elég drága, mert a közösségi médiás felületeken szinte mindenhol ezeket a darabokat látni.

Több színben is kaphatóak ezek a táskák

Mindenki döntse el maga, hogy megéri-e egy szövetből készült táskát megvenni fél milkóért, az azonban legalább jó hír, hogy a táska több különböző színben is kapható. A legmenőbb, amit most mindenki hord, a zöld; de napsárgában és a természetes, bézs színében is árulják ezt a a különleges darabot.

A legtöbben odáig vannak a táskáért, vannak azonban negatív vélemények is róla: egyesek szerint a táska olyan, mint amit a vásárlásokhoz adnak ajándékért, mások szerint a piacos bevásárlótatyókhoz hasonlít a legjobban. Az biztos, hogy megoszlanak a vélemények erről a dizájner darabról, de tény, hogy a legmenőbb influencerek  már mind beszerezték ezt a darabot és büszkén pózolnak vele az Instán!

Szavazás

Via