Ha nincs kedved kéthetente az internetet bújni, hogy mi épp az aktuális nyári divat, de nem akarsz a szetteddel mellélőni, jó helyen jársz! 

Hoztunk neked 5 tuti viseletet, amiknek sosem jár le a szavatossági idejük és évről-évre ugyanolyan szuperül működnek. 

1. világos színek

A világosabb színek nem csak jobban hűtenek (a fekete több hőt nyel el), de jobban illenek a nyár hangulatához is. Ha nagy rajongója vagy a sötét színeknek és nyáron sem tudsz róluk lemondani, választhatsz az outfitedhez egy vidám, színes ékszert, ami bármilyen szettet képes feldobni.  

Fotó: Shutterstock

2. természetes smink

Sokan egyetértenek azzal, hogy nincs rosszabb, mint egy tonna  sminket  viselni egy forró, nyári napon, amit már a nap közepére leizzadsz. Tedd félre a fekete szemceruzát, a sötét árnyalatokat, a nehéz alapozót és a vastag rúzst, helyette viselj inkább semleges szemhéjfestékeket, színezett hidratáló krémeket és színezett szájbalzsamot!


3. mutasd a vállad!

A váll nélküli felsők és ruhák olyan alapdarabok, ami a te ruhatáradból sem hiányozhatnak! Egy tikkasztó nyári napra remek választás, mert könnyed, légies és kevésbé melegít, ráadásul tuti, hogy minden tekintetet magára vonz!

4. KONTY

A melegben mindannyian harcot vívunk a hajunkkal, ami a nyári bulikat vagy a reggeli futást is megkeserítheti. A legjobb válsztás  egy tikkasztó nyári napon a klasszikus konty, ami akkor is szuperül áll, ha itt-ott kilóg néhány hajszál.  


5. aviator

A tökéletes nyári napszemüveget keresed, de nem akarsz olyat venni, ami két hét múlva kimegy a divatból? Ha az arcformád megengedi, ruházz be egy pár aviatorra, ígérjük, nem bánod meg! A pilóta-napszemüvegek mindig divatosak voltak: a forma időtálló, és nemcsak a csajoknak, de a pasiknak is jól áll. 

Fotó: Shutterstock

Via