Az elmúlt időszakban már annyira őrült dizájnt valósítottak meg a ruhatervezők, hogy az valami hihetetlen: a most következő ruci viszont mindenen túltesz! Az egyik webshopban ugyanis egy olyan 3D-s printtel ellátott fekete-fehér ruhát árulnak, ami totál plánban mutatja meg, hogyan nézel ki meztelenül. Igen, tényleg létezik egy ilyen optikai csalódás, ez nem vicc!😃

Hihetetlen optikai csalódás ez a ruha

A Shein webshopján jelenleg kb. 4 ezer forintért árulják az alábbi alakkövető bodycon ruhát, aminek az a különlegessége, hogy egy meztelen női testet ábrázol. Ergo, ha felveszed, megmutatja, hogyan nézel ki meztelenül. 😛 Persze, csak nagyjából.

Shein
Shein

Ez már önmagában is egy elég vad dizájn, jó adag önbizalom kell ahhoz, hogy valaki fel merje venni a nyilvánosság előtt 😃 , de nem is ez volt a leggázabb, hanem az, ahogyan a valóságban kinézett a ruha. Kay J amerikai influencer ugyanis megrendelte a rucit, fel is vette, le is pontozta, a követői pedig teljesen kiakadtak a látottakon!

A ruha teljesen abszurd, máshogy néz ki élőben

A rendelt ruha ugyanis teljesen őrült módon egy péniszt ábrázol a profi képen befotózott ruha dizájnja helyett, ami totál kiakasztotta az influencert és a követőit. 🤪 Ez mondjuk teljesen érthető, mert egy ilyen ruhát ugyan melyik nő akarna felvenni? Az meg, hogy valaki ebben menjen ki utcára, egyszerűen képtelenség!

TikTok/@kayjtheamazongoddess
TikTok/@kayjtheamazongoddess

A ruciban azonban még nem is ez a legkínosabb, hanem az, ahogyan hátulról kinéz! Ha ezen ugyanis még nem is sokkolódtál le annyira, akkor a ruha hátulján tutira le fogsz, mert az valami döbbenet! 😳 Legalábbis már vagy 3 millió ember így gondolja...

Mutatjuk is, hogyan néz ki hátulról a ruha! 

Via