Az énekesnő, Rihanna nem először toboroz A-listás hírességeket az éves Savage x Fenty divatbemutatóira, hiszen legutóbb például Johnny Depp tűnt fel a kifutón. 

A-listás hírességek 

Depp egyébként elképszetően dögös volt, s bár a rajongók először nem örültek annak, hogy a színész lehetőséget kapott, úgy tűnik mégis jól sült el az egész, a sztár ugyanis láthatóan régi fényében tündököl. 

Rihanna 4. Savage X Fenty show-ja Johnny Depp mellett olyan sztárokat vonultatott fel, mint Cara Delevingne vagy Irina Shayk, továbbá maga az énekesnő is fellépett. Rihanna éppen visszatérőben van a gyermeke születését követően, mint azt megírtuk hat év után jelentkezett új dallal, a Lift Me Up az új Fekete Párduc-film betétdala lett, jövő februárban pdig ő lesz a Super Bowl félidei show-műsorának sztárfellépője. 

Beyoncét szeretné 

Az idei bemutatónak pedig éppen csak vége lett, de Rihanna máris a következőt tervezi. Az amúgy is lenyűgöző modellek – Cindy Crawford , Gigi Hadid , Johnny Depp és Irina Shayk – listájához pedig bízik benne, hogy legközelebb  Beyoncé  is csatlakozik majd. 

(via)