Az online rendelésekkel alaposan be lehet fürödni: van úgy, hogy a korábban kinézett, csodálatos estélyi helyett egy gicces függönyt kapunk, de a kinézett miniruha mintáján akár egy pénisz is felbukkanhat, ha nem vigyázol! 😛 Mindez viszont semmi ahhoz képest, amit ez a csajsiz átélt: a kinézett dögös álomfelső helyett ugyanis egy elképesztően silány minőségű, már-már penészes ruhadarabot kapott! 😲

Durva, milyen csúnya felsőt kapott meg ez a nő

Heather, a TikTok-on csak @honeyhez néven futó felhasználó megrendelte az idei ünnepi szezon legtrendibb felsőjét: egy műbőr fűzőt, amit Kardashianéktól kezdve a Shakirán át most mindenkin látni lehet. A rendeléséven viszont alaposan befürdött a csaj: a webshop ugyanis egy olyan hordhatatlan állapotú felsőt küldött neki, ami nemcsak büdös volt, hanem szerinte még penészes is!

Shein
Shein

A fenti képen látható felsőt egyébként 11 amerikai dollárért, tehát kb. 4300 forintért lehet megvásárolni, ami első hallásra nem tűnik olyat eget rengetően soknak — de ahhoz méregdrága, hogy egy ilyen állapotban lévő terméket adjanak érte az említett webshopban. 🤐 A következő videó végén tisztán látható, mennyire gázos felsőt kapott a csaj, aki ezek után tutira át fogja gondolni, hogy honnan rendel magának ruhát!

Mutatjuk, milyen penészes felsőt kapott a csajszi! 

Via