Az HBO Maxon futó drámasorozat, az Eufória talán még soha nem volt olyan népszerű, mint az elmúlt időszakban: ez pedig nem(csak) az izgalmas történet miatt van! Az egész sorozat képi világa és stílusa megfogja a nézőket. Az Eufória főszereplőit ráadásul olyan zseniálisan öltöztetik fel minden egyes epizódban, hogy a rajongók szinte szétkapkodják az sorozatban viselt szettjeiket!

A legújabb megőrülést Sydney Sweeney karaktere, Cassie által viselt pink fürdőruha okozta, amit az epizód levetítése után olyan szinten elkapkodtak az üzletekből, hogy hetekig nem lehetett kapni a boltokban! Íme pár rajongói vélemény az említett fürdőruháról:

Kicsit ideges voltam, mikor ennyi pénzt kiadtam egy sima egyberészesre, de most ez a kedvencem! Azt hittem közel sem fog rajtam olyan dögösen állni, mint Cassie-n, de tévedtem!

Már több hasonló fürdőruhát vásároltam, de eddig egyik sem ütötte meg a mércét. Ez viszont nem csúszkál rajtam, sőt! Kiemeli a csípőmet és a derekamat.

Nem vagyok nagy rózsaszín-fan, de a pinknek ez a meleg árnyalata nagyon szép! Abban a percben, hogy felpróbáltam, tudtam, hogy ezt fogom hordani egész nyáron.

A rajongók tehát elsöprően pozitív véleménnyel vannak a fürdőruháról, aminek hála a gyártó már kétszer is feltöltötte a készletet. Szerencsére az egyberészes most is készleten van és online webshopon keresztül már Magyarországról is hozzá lehet jutni.

A fürdőruhának talán csak egy hátulütője van: csaknem 100 ezer forintba kerül, ami enyhén szólva is arany ár – azonban, ha ez a méregdrága bikini túlhaladja a büdzsédet, akkor sem kell elkeseredni, mert a hazai kínálatban is rengeteg dögös pink egyberészes lehet találni!

Ha tehát hasonlóan dögös pink fürdőruhára vágysz, próbáld ki ezeket a darabokat!

Bershka pink fürdőruha

Bershka Keresztezett, halter nyakú fürdőruha 7995 Ft

Zara pink fürdőruha
ZARA Gathered Swimsuit 10 595 Ft

Tezenis pink fürdőruha

Tezenis Shiny Egyrészes Pánt Nélküli Ráncolt Fürdőruha 8990 FtH&M pink bikini

H&M Párnázott bikinifelső 4495 Ft; Bikinialsó 3495 Ft

Via