Biztosan veled is előfordult már, hogy azt érezted, nincs mit felvenned. Ez időnként mindenkivel megesik, de pár apró trükkel elkerülhető. Az egyik, ha megfelelő alapdarabokkal rendelkezel. Most megmutatjuk azt a pulóvert, amit mindenkinek be kell szereznie! 

Ezt a pulóvert vedd meg idén télen 

A téli ruhatár alapjai a kötött pulcsik, éppen ezért nagyon sok divatos fazont találhatsz az üzletekben. Népszerűek a színes, mintás, flitteres kötöttek, de ezeket sokszor nehéz kombinálni. Nem passzolnak mindenhez, így nem nevezhetőek alapdaraboknak. Éppen ezért neked is szükséged van pár vékonyabb kötött pulóverre, melyeket könnyen tudsz rétegezni

A stylistok szerint ez a ruhadarab nem más, mint az egyszerű, vékony anyagból készült kötött pulóver. A legjobb, ha kerek a nyaka, nincs rajta semmi, és megfelelő a hossza. Az ilyen darabokat tényleg mindennel viselheted. 

@michelle.sparling

Who are we voting off the island

♬ original sound - Michelle

A legjobb, ha valamilyen alapszínt szerzel be, mondjuk feketét, bézst, barnát vagy esetleg fehéret. Önmagában is viselheted mondjuk vastagabb kabáttal, de akár rétegezheted is. A garbókról se feledkezz el, ezek szintén jó választásnak számítanak.