A személyiségedhez, öltözködési stílusodhoz és alkatodhoz tökéletesen passzoló strandszettet megtalálni igazi mission impossible... volt eddig!

Hogy idén már tényleg maximális önbizalommal vághass neki a strandszezonnak, összegyűjtöttük, milyen testalkatra melyik fürdőruha a telitalálat. Ha ezekből a menő darabokból választasz, nem lőhetsz mellé, és alig fogod várni, hogy végre csobbanhass a strandon! 

Széles csípőre

A függőleges csíkozású ruhadarabok optikailag slankítanak: ha tehát a fürdőruhád fekete-fehér vagy sötétkék-fehér színekkel társul, akkor kilókkal kevesebbnek, valamint sokkal vékonyabbnak fogsz tűnni, mint az egyszínű, monokróm daraboknál. Vigyázat: a nagy mintás darabok szélesítenek, ezért azok viselete nem biztos, hogy a legjobb választás! 

H&M alakformáló fürdőruha 9995 Ft

Via H&M

Keskeny csípőre

A fiúsabb testalkattal rendelkezők számára a mintás darabok nyújthatják a legjobb szolgálatot: minél feltűnőbb, minél színesebb, annál jobb, ezek a darabok ugyanis elterelik a figyelmet a slank részekről és észrevétlenül formálják át a csípődet tökéletesen formássá!

Tezenis Macu Colors Brassiere Fazonú Egyrészes Fürdőruha 7995 Ft

Via Tezenis

Kis mellekre

Kész kínlódás tud lenni a fürdőruha-vásárlás a kis keblekkel rendelkező nők számára: de nem akkor, ha tudod, mit keresel! A felül fodros, nagy mintájú, feltűnő darabok észrevétlenül dúsítják a kebleket, ezért a klasszikus háromszög formájú bikini felsők helyett érdemes valami extrább fazont keresni.

ZARA Maxi flower bikini top 7995 Ft

Via Zara

Nagy mellekre

Nemcsak a kis mellű hölgyeknek, de a méretesebb dekoltázzsal rendelkezőknek sem egy leányálom a fürdőruhák vásárlásra. Fontos, hogy a kiválasztott bikini top vagy egyberészes fürdőruha megfelelően takarjon - tehát ha elöl vagy oldalt nem fed le teljesen és kibuggyansz belőle mozgás közben, akkor az nem lesz jó. A legjobb takarást és tartást szerintünk a széles háromszögű, nyakbakötős felsők adják, amiket a saját belátásod szerint tudsz a felsőtestedre állítani.

Stradivarius Reversible triangle bikini top 4995 Ft; V-neck Brazilian bikini bottoms with hibiscus print 3995 Ft

Via Stradivarius

Homokóra alkatra

Ha azon szerencsés nők közé tartozok, akiknek ilyen szuper alakja van, akkor jársz a legjobban, ha egyszínű fürdőruhákat választasz – ezek hozzák ugyanis ki a legjobban a test formáját. Teljesen mindegy, hogy bikinit vagy egyberészes fürdőruhát választasz-e, a lényeg mindig a megfelelő méretezésben rejlik, ezért soha ne válassz egy mérettel kisebb darabot, mert az cikisen tud festeni a strandon.

Sinsay Kétrészes fürdőruha 2895 Ft


Körte alkatra

A körte alkat kis felsőrésszel, de annál nagyobb csípővel rendelkezik – itt az a feladat, hogy egységbe hozd az arányokat, tehát az aszimmetrikus szabású darabok lesznek számodra a legtökéletesebb választások! Idén nagyon divatosak ezek a fürdőruhák, tehát érdemes különböző színekkel is kísérletezned.

Calzedonia Egyrészes Fürdőruha Melbourne 15 500 Ft

Via  Calzedonia

Atletikus alkatra

Az átlagosnál izmosabb hölgyek számára szinte szabad a választás: lényegében bármi jól mutat rajtuk, ám be kell vallani, hogy a virágmintás, derekat bátran hangsúlyozó darabok állnak nekik a legjobban. A derékövvel rendelkező darabok ugyanis nagyon szép homokóra alakot csinálnak, amit mindenki szeret!

Calzedonia Atene Egyrészes Fürdőruha 24 000 Ft

Via Calzedonia

Egy kis pocakra

Akkor sem kell félni a bikini szezontól, ha nincsen izmos kockahasad, felesleges ráparázni. Ha viszont nem érzed magad magabiztosnak a poxakkal, akkor a magas derékrészű bikiniket ajánljuk, melyek szinte észrevétlenül „szippantják be” a has körüli plusz centiket. Nagyon divatos most ez a fazon, szóval hajrá!

Mango Ráncolt bikini top 7995 Ft; Magas derekú bikini alsó 6595 Ft

Via