Weird Girl Aesthetic – azaz a Fura lányok esztétikája az egyik legfelkapottabb divattrend most a TikTokon. Azért az első példákat inkább a videómegosztó helyett a Twitterről csodáld meg alább, aztán jönnek a részletek! A legtöbb helyen ezt a tweetet idézik a trend elindulásának első jeleként.

Bella Hadid is megkedvelte már ezt az irányzatot, aminek a lényege, hogy direkt ízléstelen, nem divatos dolgokat vegyen fel a szóban forgó Weird Girl, lehetőleg minél többet belőlük, és azok minél jobban üssék egymást. Ha téged is untat már, hogy mindenki fekete-fehér-bézsben jár évek óta, akkor talán megérted, mi lehet a motiváció emögött a trend mögött. Itt egy csodás példa a TikTokról, a sminket is figyeld! (Mondjuk nehéz nem észrevenni.)

@tinyjewishgirl

Not looking forward to the mask and foggy glasses uber ride tho

♬ original sound - clara

TinyJewishGirl az egyik legnépszerűbb képviselője ennek az irányzatnak, de a nem csak tiktokhíres, hanem tényleg világszerte ismert személyiségek közül Bella Hadid neve merül fel a leggyakrabban a Weird Girl Aesthetic kapcsán. Mondjuk nem csoda, ha olyan szettekben jár, mint ez a következő.

Igaz, van, aki amellett érvel, hogy nem is Bella Hadid volt az első, hanem Poly Styrene, az X-Ray Spex nevű punkzenekar frontnője.

Ami biztos: van valami a '90-es évek pszichedelikus kísérletezőkedvéből ebben az irányzatban, de amint az alábbi videóból is kiderül, a fő összetevője az önbizalom. Ha az ember magabiztos, bármit felvehet. És egy Weird Girl bármit fel is vesz.

@tinyjewishgirl

(Bordering on delusions of grandeur)

♬ original sound - clara

Nna? Mondj véleményt!

Szavazás

Via