Egy kanadai divatrajongóról beszél most mindenki, aki a TikTokon mutatta meg, mekkora kincsre lelt egy turkálóban

Sosem gondolta volna, hogy ilyen darabot turizhat

A turizással egy célunk van: különleges darabokat beszerezni jutányos áron. Ez a cél lebegett a kanadai TikTokker, Sarah Dunk szeme előtt is. Ám a lányt nem várt meglepetés érte, amikor egy Versace darab akadt a keze ügyébe, méghozzá 12 dollárért. 

Persze, nem ritka, hogy egy-egy designer darabot is rejt a turi mélye, ám az tuti, hogy ilyenkor is alaposan meg kell vizsgázni, eredeti-e a zsákmány. 

A videós természetesen a TikTokon kért segítséget első körben, ahol a követői nagyon fontos dologra hívták fel a figyelmet: ezt a Gianni Versace ruhát több ezer dollárért árulják a neten, egy igazi kincsnek számít. 

A jelek szerint milliókat ér a ruha

A videót már több, mint 15 millióan látták, és a kommentelők piszok szerencsésnek tartják, a jelek szerint ez az egyetlen jó fogás az egész életét megváltoztathatja. 

A spagettipántos ruha, amelyek még csipke díszítés is található, tehát hatalmas fogás volt a videós számára. A luxusdarab Gianni Versace 1992-es tavasz-nyári kollekciójának egyik modellje, amelyet az egyik online luxusshopban 9800 dollárért, azaz 3.5 millióért árulnak.