Vége a lófaroknak! Végre nem kell szoros hajgumikkal hátrafognod a hajadat, mert a legnépszerűbb Y2K hajkiegészítő a 2000-es évek után újra nagyon menő lett! Nem másról van szó, mint a szivárvány minden színében kapható nagy hajcsatokról, amik nemcsak nagyon cukik, de a nyári hőségben kifejezetten praktikusak is lesznek!

Újra népszerűek a nagy hajcsatok!

A Y2K divattrend sztárkövetői (így Dua Lipa, Hailey Bieber, Bella Hadid és Kendall Jenner) már jóideje hordják ezt a hajkiegészítőt, de Magyarországon csak most kezdett el újra elterjedni a retro hajcsatok viselése. 

Egyre több hazai divatüzletben lehet őket megtalálni fekete, barna, pink vagy akár zöld színben is, sőt! Vannak egészen különleges formában, színátmenetes verzióban kapható darabok is. 

Hihetetlenül egyszerű vele cuki frizurákat készíteni

A legkönnyebben a lófarok alternatíváját, a lent is-fent is frizurákat lehet vele megvalósítani, hiszen csak össze kell fogni a hajat és egy csavarós mozdulat után már bele is lehet tűzni a hajba, mindenféle hajgumi vagy hullámcsat segítsége nélkül. Azok a csajok tehát, akik nem szeretik túlbonyolítani a hajukat, imádni fogják ezt a hajkiegészítőt: kb. egy perc kell hozzá, hogy a lenti frizurát megvalósítsd.

Persze, a neten különböző nehézségű, egészen extrém, már-már professzioonális frizurának kinéző hajviseleteket is meg lehet valósítani ezekkel a nagy hajcsatokkal, de a legtöbben pont azért szeretik, mert nagyon egyszerű vele beállítani a hajat. 

Arról nem is beszélve, hogy a segítségükkel a hamarosan beköszöntő nagy nyári hőségben remekül tudod hűsíteni magad: a hajad végre nem fog a nyakadba, tarkódba lógni, de a hajszálaidat sem fogod tovább roncsolni a szoros hajgumikkal. A hajcsatok használata mellett tehát sokminden szól, érdemes neked is mielőbb beszerezni egyet!

Via