Azt eddig is tudtuk, hogy Zendaya stílusa kifogástalan, ám a legújabb outfitjével minden eddigi ruhakölteményét felülmúlta. Igen,még az SAG Awards vörös szőnyegén rózsaszín rózsákkal díszített csodát is. Pedig meg kell hagyni, az is egyszerre volt vagány és elképesztően gyönyörű. 

Különleges esemény, rendhagyó ruha

Az Eufória sztárja, és szerelme, Tom Holland Indiában jártak, a mumbai Nita Mukesh Ambani Kulturális Központ megnyitójára voltak hivatalosak, a különleges esemény alkalmából pedig a színésznő egy éjkék ruhát választott, amiben szó szerint ragyogott. A  dress ugyanis csillogó és virágos díszétésekkel volt tele, az összhatást pedig egy arany karkötővel dobta fel Zendaya. Ezen túlmenően a haját laza konytba kötötte, így felfedte páratlan szépségű arcát. 

Köszönet

A Pókember filmek sztárja és Zendaya egyébként március 31-én érkeztek Mumbaiba, az utazásukra hetekkel azt követően került sor, hogy meglátogatták Tom szüleit a szülővárosában, Londonban. A kulturális központ megnyitója kapcsána  színész Instagramon is posztolt, bejegyzésében azt írta: 

Köszönjük az Ambani családnak, hogy meghívtak minket, hogy meghívtak bennünket, hogy megünnepeljük az @nmacc.india megnyitását. Igazán csodálatos élmény volt, amit nem felejtünk. 

Jöttek a celebek

A rendhagyó eseményen nem csak Tom és Zendaya voltak az egyetlen nemzetközileg is elismert celebek, ugyanis a megnyitón tiszteletét tette Gigi Hadid, Penélope Cruz, valamint Priyanka Chopra és Nick Jonas is. 

(via)