Egy csodálatos Valentino kreációban jelent meg a SAG Awards vörös szőnyegén Zendaya. Az Eufória 26 éves sztárja meséses festett a pánt nélküli, rózsaszín ruhában, amit összesen 190 rózsa díszített. 

Igazi ikon

Zendaya fiatal korának dacára mág igazi ikonná nőtte ki magát: 2023-ban második alkalommal vehette át a legjobb női főszereplőnek járó Emmy-díjat, ezzel pedig minden idők legfiatalabb, kétszersen díjazott színésznője lett. Tom Holland szerelme ezen túlmenően megnyerte élete első Golden Globe díját is, amit bár személyesen nem tudott átvenni, de később, Instagram posztban köszönte meg az elsimerést. 

Csodásan festett

Most pedig az SAG Awardson tudhatott magáénak egy újabb jelölést, s bár ezt most nem sikerült díjra váltani, mégis minden szem rá szegeződött, hiszen a rózsaszín, rózsákkal boríott Valentino ruhájában a vörös szőnyeg egyik legszebbje volt. Zendaya egyébként az olasz márka nagykövete, múzsája, így már nem először láthattuk tündökölni valamelyik Valentino kreációban. A már önmagában is csodálatos ruhához egy visszafogott sminket választott, az outfitet pedig Bulgari ékszerekkel egészítette ki. A megjelenése egyszerre volt kifinomult, bohém és rendkívül elegáns. 

Mutatjuk: 

Átöltözött

Zendaya a vörös szőnyeges bevonulását követően átöltözött, a gálán pedig már egy fekete, rózsaszín és világoskék kreációban lehetett látni. 

Ebben: 

Jenna Ortegával és Austin Butler-vel is pózólt: 

(via)