Készítsd el a kedvenc szemhéjpúdered!

Forrás: Cosmopolitan DIY Szépség | 2018 december 7.

Minden csajszi álma, hogy szép, igéző pillantást varázsoljon magának, ehhez pedig az egyik elengedhetetlen sminktermék, a szemhéjpúder. Most megmutatom neked, hogyan tudod magadnak is elkészíteni otthon a kedvenc színedet.

(US Getty Images)

Ha a szemem kihangsúlyozásáról van szó, jöhet bármilyen szín, imádok bátor lenni, éppen ezért egy kék szemhéjpúdert készítettem el, ezzel akár egy sima fekete szettet is fellehet dobni. Ha te nem vagy ennyire bevállalós, természetesen bármilyen más színben is el tudod készíteni.

Amire szükségetek lesz:

-víz

-hintőpor

-ételfesték (kék)

Az ételfestéket néhány csepp vízben keverd ki, ezután pedig add hozzá a hintőport. Ebből minél többet öntesz hozzá, annál világosabb lesz a kívánt szín. A kapott, még kissé híg anyagot öntsd egy üres szemfestékes tégelybe és pihentesd néhány órán át. Akár a hűtőbe is berakhatod, de érdemes figyelni, hogy ne dermedjen meg túlságosan, mert akkor könnyen elveszítheti a por állagát.

Ha még egy tippet elfogadsz: amikor a festékkel dolgozol, akár kesztyűt is húzhatsz, mivel ha nem figyelsz eléggé, úgy jársz, mint én, és befogja az ujjaidat. Egyébként langyos szappanos vízzel 3 perc alatt lemosható, de mégiscsak kényelmesebb, ha nem lesz minden kék színű…

Blogleírás

DIY Szépség - A Cosmopolitan hivatalos blogja, melynek szerzője a Samsunggal közös pályázatunk nyertese, Albert Krisztina.

Legutóbbi hozzászólások