A tökéletes DIY karácsonyi ajándék

Forrás: Cosmopolitan DIY Szépség | 2018 december 10.

Minden Cosmo-lány tudja, hogy a bőr télen még több ápolást igényel, mint az év többi szakában! Ráadásul hamarosan itt a karácsony, így egy narancsos-fahéjas testradírt szeretnék bemutatni nektek, ami nem csak ápol, de ajándéknak is szuper.

(US Getty Images)

Nekem egyértelműen ez az ünnep a kedvencem. Ebben a meghitt időszakban szinte mindenhol szép fényekkel és finom illatokkal találkozhaunk. Számomra nem volt kérdés, hogy ha elkészítek  egy testradírt, az mindenképp egy narancsos-fahéjas változat legyen, és szuper összetevőkből álljon, amiket fel is sorolok nektek:

– 50 gramm olívaolaj

– 4 gramm méhviasz

– 5 evőkanál himalája só

– 10-15 csepp narancs illóolaj

– pár csepp fahéj illóolaj

A méhviaszon egy kicsit olvassz, hogy könnyebben kezelhető legyen, majd keverd hozzá az olívaolajat és az illóolajokat is. Ezután jöhet 5 evőkanál himalája só. Én kanállal kevertem össze, de használhatsz alacsony fokozaton turmixgépet is, az gyorsabb, és a testradír is finomabb állagú lesz. Az elkészült terméket fürdés közben, nedves bőrre kend, radírozd át a az egész testedet, majd öblítsd le meleg vízzel.

Blogleírás

DIY Szépség - A Cosmopolitan hivatalos blogja, melynek szerzője a Samsunggal közös pályázatunk nyertese, Albert Krisztina.

Legutóbbi hozzászólások