Ezzel a DIY lábápoló krémmel télen is jól jársz

Forrás: Cosmopolitan DIY Szépség | 2019 január 21.

Kitörte az új cipő a lábad? Bőrkeményedéssel küzdesz? Ezeket nem kell szégyellned, hiszen rengeteg lányt érint hasonló probléma – de mint mindenre, erre is van megoldás!

A lábápolás mindig is fontos volt számomra, különösen télen nem szeretem elhanyagolni ezt a testrészemet sem, mivel a bőröm érzékenyebb, mint a meleg hónapokban. Ezért kipróbáltam egy csodás lábápoló krémet, ami segít megőrizni a lábam puhaságát és végre magabiztos lábakon állhatok.

Az elkészítéséhez ezekre lesz szükséged:

  • 2 ek kókuszolaj
  • 1 ek shea vaj
  • pár csepp illóolaj
  • himalája só

A kókuszolajat és a shea vajat olvaszd össze, kevergesd kicsit, majd add hozzá a himalája sót és az illóolajat. Eleinte kicsit még darabos lesz a massza, ezért fontos a folyamatos kavargatás – akár kéziturmixot is használhatsz, ha simább krémet szeretnél kapni. Miután elkészült, öntsd egy kis tálba és akár azonnal használhatod is. A kívánt hatás érdekében 2-3 naponta kend be vele a lábad, ha a tálkában hagyod, hűvös helyen tárold.

Blogleírás

DIY Szépség - A Cosmopolitan hivatalos blogja, melynek szerzője a Samsunggal közös pályázatunk nyertese, Albert Krisztina.

Legutóbbi hozzászólások