Mentsd meg a napodat ezzel a DIY pattanás elleni krémmel!

Forrás: Cosmopolitan DIY Szépség | 2019 január 28.

Gondolom veled is előfordult már, hogy a kiszemelted végre randira hívott, és alig vártad az estét. Aztán amikor belenéztél a tükörbe, egy „jaj ne” felkiáltással nyugtáztad, hogy bizony hatalmas pattanás nőtt az arcodra. Két választásod van ilyenkor: mint egy őrült elkezded nyomkodni a fejed, vagy bekened egy erre való krémmel és várod, hátha elmúlik hamar.

(Us Getty Images)

 

Őszinte leszek, ez a krém, amit most mutatok nektek nem egy csodaszer, hiszen a pattanások ellen nincs ilyen fegyver: az idő az egyedüli, ami megoldja a problémát. Viszont ez a kis készítmény az elhalványításában mindenképp segít, sőt szinte már láthatatlanná teszi a piros foltot.

A legjobb, hogy csak olyan összetevőkre lesz szükséged, amik biztosan ott lapulnak a konyhádban:

  • 1 tojásfehérje
  • 2-3 ek natúr joghurt
  • 4 ek citromlé
  • pár csepp méz

Miután szétválasztottad a tojást, a fehérjét öntsd bele egy tálba, majd ehhez jön hozzá a natúr joghurt. Keverd össze, pluszba jöhet a citromlé és a méz is. Akkor lesz jó a krém, ha folyékony, könnyen kenhető, úgyhogy óvatosan a mézzel, ne menjen sok bele, mert könnyen összeragadhat és nehezebb lesz felkenni a bőrödre. A használata nagyon egyszerű, kend rá vékony rétegben a pattanásos területre, ismételd meg naponta és hamarosan sokkal szebb lesz a bőröd.

Blogleírás

DIY Szépség - A Cosmopolitan hivatalos blogja, melynek szerzője a Samsunggal közös pályázatunk nyertese, Albert Krisztina.

Legutóbbi hozzászólások