Megrázó fotókat mutatott magáról ez az anorexiás lány

Blogot is írt a hosszú küzdelméről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megrázó fotókat mutatott magáról ez az anorexiás lány

Az anorexiáról egyszerűen nem lehet eleget beszélni, hiszen még mindig rengeteg fiatal lányt érint világszerte. Hogy átérezd, mennyire durva a helyzet, ez az a betegség, ami több halálesetet okoz a 15 és 24 év közötti lányok esetében, mint bármi más. A tünet általában ugyanaz szokott lenni: az ételt egyre inkább elutasítja a beteg, mert ellenségként tekint rá.

A Daily Mail most egy 22 éves angol lány, Mima esetéről számolt be, aki maga is ebben a szörnyű betegségben szenvedett, de már a gyógyulás útjára lépett egy szakember segítségével. Mima egyébként egy teljesen hétköznapi, kedves lány, aki a testvéreivel és a szüleivel él egy családi házban Angliában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 19, 2016 at 7:06am PDT

„Állandóan szólt a hang a fejemben, hogy túl sok kalóriát készülök bevinni, és sokkal jobb lenne, ha egyszerűen kihagynám az étkezéseket” – árulta el a lány. A fotókon láthatod, hogy mennyire soványra fogyott 5 év alatt. Sőt, egyszer annyira rosszul lett, hogy elájult, és azonnal kórházba kellett vinni: az ikertestvére és egy barátja cipelték be szó szerint, hogy azonnal kivizsgálják.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 14, 2016 at 3:31pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 15, 2017 at 4:31am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 17, 2017 at 10:55am PDT

Még több képért katt ide!

„A legnehezebb az egészben az volt, hogy láttam a családomat szenvedni. A gyógyszerek ugyan segítettek enyhíteni a fájdalmamat, de nem csökkentették a szüleim és az ikertesóm aggódását” – mondta Mima. A szerettei támogatásának köszönhetően szerencsére azóta sokkal jobban van, januárban megy vissza a suliba, hogy befejezze a tanulmányait. Mi nagyon reméljük, hogy végleg leküzdi ezt az alattomos betegséget…

Címkék: anorexia betegség egészség életmód fotók képek súlyos betegség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Egészség

Holisztikus arcfiatalítás – kell nekem? (x)

Holisztikus arcfiatalítás – kell nekem? (x)

A jelenlegi tudásunkkal még mindig csak lassítani tudjuk az öregedést, és mivel ez sok embert foglalkoztat, ezért a kutatások is folyamatosak a témában, így újabbnál újabb, akár vad felfedezéseket is hallunk. Szerencsére a tudatos emberek, főként a nők leginkább azt szeretnék, hogy egyfajta olyan minőségi öregedést éljenek meg, hogy a koruknak megfelelő szép külsővel elégedettek legyenek és jól érezzék magukat a bőrükben. A holisztikus arcfiatalítás is ezt célozza modern, új módszereivel.