2019.10.17.@ 15.10

Megrázó fotókat mutatott magáról ez az anorexiás lány

Blogot is írt a hosszú küzdelméről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megrázó fotókat mutatott magáról ez az anorexiás lány

Az anorexiáról egyszerűen nem lehet eleget beszélni, hiszen még mindig rengeteg fiatal lányt érint világszerte. Hogy átérezd, mennyire durva a helyzet, ez az a betegség, ami több halálesetet okoz a 15 és 24 év közötti lányok esetében, mint bármi más. A tünet általában ugyanaz szokott lenni: az ételt egyre inkább elutasítja a beteg, mert ellenségként tekint rá.

A Daily Mail most egy 22 éves angol lány, Mima esetéről számolt be, aki maga is ebben a szörnyű betegségben szenvedett, de már a gyógyulás útjára lépett egy szakember segítségével. Mima egyébként egy teljesen hétköznapi, kedves lány, aki a testvéreivel és a szüleivel él egy családi házban Angliában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 19, 2016 at 7:06am PDT

„Állandóan szólt a hang a fejemben, hogy túl sok kalóriát készülök bevinni, és sokkal jobb lenne, ha egyszerűen kihagynám az étkezéseket” – árulta el a lány. A fotókon láthatod, hogy mennyire soványra fogyott 5 év alatt. Sőt, egyszer annyira rosszul lett, hogy elájult, és azonnal kórházba kellett vinni: az ikertestvére és egy barátja cipelték be szó szerint, hogy azonnal kivizsgálják.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 14, 2016 at 3:31pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 15, 2017 at 4:31am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Hepburn (@jemimahepburn) on Jun 17, 2017 at 10:55am PDT

Még több képért katt ide!

„A legnehezebb az egészben az volt, hogy láttam a családomat szenvedni. A gyógyszerek ugyan segítettek enyhíteni a fájdalmamat, de nem csökkentették a szüleim és az ikertesóm aggódását” – mondta Mima. A szerettei támogatásának köszönhetően szerencsére azóta sokkal jobban van, januárban megy vissza a suliba, hogy befejezze a tanulmányait. Mi nagyon reméljük, hogy végleg leküzdi ezt az alattomos betegséget…

Címkék: anorexia betegség egészség életmód fotók képek súlyos betegség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Egészség

Egy hónapig nem ittam alkoholt, ez történt

Egy hónapig nem ittam alkoholt, ez történt

Miután szerkesztőnk elköszönt a fesztiváloktól és a nyártól, csatlakozott a #soberseptember kihíváshoz, vagyis egyáltalán nem fogyasztott alkoholt az ősz első heteiben. Kíváncsi vagy, mire jött rá?

Ez történik az agyaddal, ha ébredés után a telefonodat nyomkodod

Pozitív és negatív hatásai is vannak…