2020.03.23.@ 11.03

Meghalt ez a fiatal nő, miközben a koronavírus-teszt eredményére várt

Teljesen egészséges volt, senki nem számított erre a tragédiára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghalt ez a fiatal nő, miközben a koronavírus-teszt eredményére várt

A 39 éves New Orleans-i Natasha múlt péntek este halt meg otthonába, miközben a koronavírus tesztjének eredményére várt.  Natasha szociális munkásként dolgozott és nagyjából 2 héttel ezelőtt jelentkeztek nála a megfázásos tünetek. Mivel azonban a nő fiatal volt, és egyébként teljesen egészséges, először nem akarta teszteltetni magát. Úgy gondolta ugyanis, hogy ezzel csak elvenné a lehetőséget másokról, akiknek nagyobb szüksége lenne rá.

Mikor azonban panaszai nem akartak múlni, múlt hét hétfőn végül elvégeztek rajta egy koronavírus-tesztet, ám annak eredményére egy hetet kellett várni, amit Natasha tragikus módon már nem élhetett meg.

A nő párjának, Joshnak elmondása szerint Natasaha állapota múlt héten hol javult, hol rosszabbodott. A férfi múlt péntek reggel kapott barátnője felől utoljára hírt, mikoris Natasha egy sms-ben azt írta neki, hogy a gyógynövényeknek köszönhetően egyre jobban érzi magát. Pénteken napközben aztán Josh többször is megpróbálta felvenni barátnőjével a kapcsolatot, ám ő semmire sem reagált. A férfi este ezt megelégelte és átment Natashához, de miután a nő nem nyitott ajtót, a nyitva felejtette hátsó ajtón át tudott csak bejutni a lakásba.

„Beléptem a konyhába és Natasha ott feküdt holtan. A kormányunk nem készült fel erre a járványra, ez pedig emberéleteket fog követelni. Szeressétek egymást úgy, mintha minden nap az utolsó lenne” – írta le a tragikus eseményeket egy Facebook-posztban a férfi.

Címkék: betegség egészség járvány koronavírus koronavírus-teszt meghalt teszt tragédia világjárvány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Egészség

Itt az egészséges cookie receptje!

Ha sütni támad kedved, ezt készítsd el!