A koronavírus a szexuális életedre is hatással lehet, mégpedig így

Ebből is ki lehet hozni a legjobbat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A koronavírus a szexuális életedre is hatással lehet, mégpedig így

Magas láz, köhögés, az ízlelés és a szaglás elvesztése – nagyjából ez a három fő tünet ugrik be mindenkinek elsőre, ha a COVID-19 kerül szóba. A vírus mindenkinél máshogy zajlik le, van olyan, akinél semmi tünetet nem okoz, de egyeseknél halálos is lehet. A brit Cosmopolitan újságírója első kézből tudja, hogy mennyire kikészít, ha elkapod, ugyanis vele is megtörtént – majd szerencsésen kigyógyult belőle. Mivel azt érezte, hogy a szexuális életére is hatással volt a vírus, ezért úgy döntött, utána jár a dolognak egy mini kutatás keretében, és kiderítette, hogy ki hogyan kezelte ezt a részt a pandémia alatt.

A válasz: szex szólóban

Az első visszajelzések alapján kiderült, hogy akár elkapta valaki a vírust, akár nem, a maszturbálások gyakorisága megugrott, ugyanis ebben a bizonytalan időszakban igazi szorongásoldóként hatott az önmagunknak okozott öröm. Ráadásul az állandó bezártságban egy idő után eléggé limitált, hogy milyen programokkal tudod magad feldobni otthon a négy fal között. A koronavírusos megkérdezettek körében további izgalmas infó is kiderült: mivel nem akarták megfertőzni a szerelmüket és egyébként sem érezték magukat annyira jól a saját bőrükben, ezért ez plusz egy okot jelentett, hogy miért is a szólózásra szavazzanak.

Fotó: Getty Images

Csak lassan a testtel!

Azonban akik elkapták a vírust, többen érezték úgy, hogy alig kapnak levegőt és semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy pihenhessenek egy nagyot. Abban egyetértenek, hogy a legfontosabb, hogy erről őszintén beszélj a partnereddel és mindketten legyetek nagyon türelmesek. A felépülés a legfontosabb, és szépen lassan kell visszatérni a normál kerékvágásba. Minimális séta az elején, hogy újra visszatérjen az erő és utána belevethetitek magatokat a régi jól megszokott élvezetekbe. Addig is a szóló szexnek köszönhetően egy csomó izgalmas dolgot tanulhatsz saját magadról és a testedről, ami csak tovább fokozza a hangulatot, ha újra egymásnak eshettek.

Címkék: koronavírus koronavírus hatása a szexre maszturbálás önkielégítés szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Egészség

Akkor is érdemes beoltatnod magad, ha már átestél a koronavíruson?

Akkor is érdemes beoltatnod magad, ha már átestél a koronavíruson?

Szerencsére könnyen megúsztad a koronavírust és antitestekkel „gazdagodva” már rég átestél rajta? Lehet, hogy attól még neked is meg kéne fontolnod az oltást...