7 celeb, akiről nem tudtad, hogy súlyos függőséggel küzd

Meg fogsz lepődni, milyen furcsa és őrült függősége van egy-egy celebnek!

7 celeb, akiről nem tudtad, hogy súlyos függőséggel küzd

Vannak celebek, akik saját maguk érzik úgy, hogy beszélniük kell problémáikról a nyilvánosság előtt. De a végsőkig titkolják függőségüket, főleg, ha olyan furcsa rögeszméről van szó, mint a mániás fogmosás vagy a pornóújságok gyűjtése.

Tobey Maguire – szerencsejáték

Képzeld, a színész imád pókerezni, ráadásul nagyon jó is benne! Ez persze nem csoda, hiszen egy profi játékos, Daniel Negreanu tanította meg játszani. Annyira sikeres, hogy egyszer sikerült 10 millió dollárt (több mint 3 milliárd forintot!) bezsebelnie. 2010-an aztán hatalmas botrány alakult ki körülötte, amikor kiderült, hogy illegális póker versenyeket tart, ahol bűnözők is megfordultak. Ráadásul azóta azt is tudjuk, hogy uzsorásként hatalmas kölcsönökkel segíti ki a játékosokat, akiktől aztán jóval többet kér vissza. A függőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy időben legjobb barátjával, Leonardo DiCaprióval járt el pókerezni, akinek ő fizette a beugróját, csak hogy bevonzza a gazdag játékosokat magának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tobey Maguire (@tobeymaguir) által megosztott bejegyzés

Lindsey Lohan – szex

Oké, azt eddig is mindenki tudta, hogy a színésznő súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzd, de az már kevésbé publikus, hogy emellett elég erősen szexfüggő is. Állítólag olyan sűrűn váltogatta egy időben a partnereit, hogy azt már a barátai is kiborítónak találták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés

Leonardo DiCapro – cigi

Hihetetlen, de Hollywood legnagyobb és leghangosabb környezetvédője nem tud lejönni a dohányzásról! Vagyis már egy ideje elektromos cigit szív, de annak is a rabja. Még kamaszként szokott rá a bagóra, amit senki ne kövessen, és Leo sokáig próbálta titkolni a dolgot. Egyszer még egy fotóst is megkért a 90-es években, hogy ne adja ki a róla készült fotókat, amin épp rágyújt, mert nem szeretné, hogy az anyukája megtudja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés

Katy Perry – fogmosás

Tudjuk, ez nem a klasszikus értelemben vett szenvedélybetegség, de mégis függőség! Az énekesnő ugyanis naponta hatszor (HATSZOR!!!) mos fogat, és mindig minimum húsz teljesen új fogkefe van nála tarcsiban. Állítólag azért alakult ki ez a kényszer Katynél, mert kiskorában nagyon csúnyák voltak a fogai, rengeteg lyukas is volt. Azóta viszont nem csak a saját szájhigiéniájára figyel, gond nélkül szól, ha valakinek kellemetlen a száj szaga vagy valami nem stimmel a fogsorával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Robert Pattinson – kóla

Rob híresen kólafüggő! Egy ismerőse egyszer elárulta, hogy képes akár havi 300 (!) dobozzal is meginni, épp ezért nagyon aggódnak a környezetében, hogy hamarosan ennek súlyos egészségügyi következményei lesznek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Pattinson ℹ (@robertpattinsonvv) által megosztott bejegyzés

Kanye West – pornó

A botrányhős nemrég vallotta be, hogy szex- és pornófüggő. Állítása szerint 5 éves volt, amikor először kezdett felnőtt tartalmakat nézni, apjának ugyanis óriási Playboy magazin gyűjteménye volt, és onnantól kezdve, hogy meglátta az egyik ilyen újságot, a rabjává vált. Állítólag Kanye mindenhova visz magával ilyesmi magazinokat, és nem igazán törődik vele, hogy mások is ott vannak körülötte, akár repülés közben is lazán átlapozgat egy-egy pornóújságot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ye (@kanyewest) által megosztott bejegyzés

Jessica Simpson – nikotinos rágó

Talán az egyik legfurább és legérthetetlenebb függőség Jessica Simpsoné, aki a fogyókúrája miatt kezdett a nikotinos rágózásba, hogy elterelje a figyelmét az éhségről. A baj csak az, hogy annyira rákattant a dologra, hogy folyamatosan ezt rágja. És a legdurvább, hogy mindezt úgy, hogy soha életében nem dohányzott!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés

És még mennyi minden van, amit nem tudtál a kedvenceidről!

Még több

Egészség