Holisztikus arcfiatalítás – kell nekem? (x)

A jelenlegi tudásunkkal még mindig csak lassítani tudjuk az öregedést, és mivel ez sok embert foglalkoztat, ezért a kutatások is folyamatosak a témában, így újabbnál újabb, akár vad felfedezéseket is hallunk. Szerencsére a tudatos emberek, főként a nők leginkább azt szeretnék, hogy egyfajta olyan minőségi öregedést éljenek meg, hogy a koruknak megfelelő szép külsővel elégedettek legyenek és jól érezzék magukat a bőrükben. A holisztikus arcfiatalítás is ezt célozza modern, új módszereivel.

2021.06.23. 11:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Holisztikus arcfiatalítás – kell nekem? (x)

A legtöbb Anti Aging kezelés csupán a tüneteket célozza és nem ad valódi segítséget az öregedési folyamatok lelassítására, visszafordítására.  Egy modern fiatalító kezelés, – akár arckezelésről, akár teljes testfiatalítás a cél – csak akkor tekinthető igazán jótékonynak, ha fizikai hatásában is pozitív a testünknek, de emellett legjobb, ha szellemi és lelki hatásukban is jótékonyak számunkra.

Ezért a jó módszerek ötvözik a bevált, jótékony konvencionális módszereket és azokat hatékonyan kiegészítik az új felfedezésekkel. Az eredményes arcfiatalítás a mély szövetek újjáépítését célozza, ezért minden esetben költséges hatóanyagokat, a terapeutáktól magas szakmai jártasságot, a vendégektől – páciensektől pedig kitartást és odaadást igényel. Ha ez szinkronban van, biztosan sikeres lesz a bőrkezelés.

Ezt segíti a holisztikus szemlélet. Eszerint a luxus arcfiatalítás a természetes, nagy gonddal előállított hightech kozmetikumokra és a speciális manuálterápiás kezelésekre – mint a bio arcplasztika® – épül, de hatékonyan kiegészül személyre szabott életmód tanácsadással, belső szervi fiatalító kezeléssel és a legjobb eredményt a mindehhez hozzáadott lelki, szellemi támogatás által érhetjük el.

A holisztikus diagnosztikai módszerek is ezt támogatják, mert minél többet tudunk meg a megoldandó bőrproblémánk okáról, a rendelkezésre álló lehetőségekről, annál költség és idő hatékonyabb a kezelés és bennünk is nagyobb nyitottság, bizalom és kitartás alakul ki.

Miből áll a holisztikus arcdiagnózis?

  1. Célmeghatározás – Néhány mondatban megbeszéljük az elérendő célokat és lehetőségeket.
  2. Bőranalízis – 6X-os nagyításban megnézzük a bőrt, megvizsgáljuk a bőr szerkezetét, melyből már sok információt kapunk a kiváltó belső okokról is.
  3. Izom és kötőszövet vizsgálat – manuálterápiás tapintással és mozdulatokkal megvizsgáljuk az izomrendszer jelenlegi állapotát és a reakció aktivitását.
  4. Hatóanyag vizsgálat – a bőr kezelésére alkalmas hatóanyagokat teszteljük a bőrön.
  5. A belső szervezet vizsgálata Magneto bio scan segítségével – így látható a nehézfémterheltség, gyulladások, egyensúlytalanságok. a sejti, szervrendszeri állapot és megoldási javaslatok adhatóak az állapot javítására.

 

Ezáltal lehetőség nyílik egyénre szabott javaslatokat adni a legoptimálisabb kezelési metódus kialakítására és az így megfelelően kialakított kezelési metódusok sokkal költséghatékonyabbá tehetik a szépségápolásunkat.

Nézd meg érdekes videónkat a Szikementes Arckorrekcióról!

Ha érdekel ez a téma és szeretnél még többet megtudni látogass el weboldalunkra!

Címkék: arcápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Egészség