Hitted volna, hogy Chris Evans ebben is remekel?

Jó, azt eddig is tudtuk, hogy igazi multitalentum, de itt az újabb bizonyíték, hogy Amerika kapitány előtt nincs lehetetlen.

Hitted volna, hogy Chris Evans ebben is remekel?

Milliónyi okot tudnánk körülbelül felsorolni, hogy miért Chris Evans az egyik legszerethetőbb karakter Hollywoodban – persze szigorúan Keanu Reeves után -, de nem tesszük, mert valószínűleg pontosan tisztában vagy a színész kvalitásaival. Cserébe viszont villantunk egy videót, ami tegnap került fel a netre, és konkrétan vírusként terjed a világban, ugyanis Chris zongorázik rajta. 

A színész Instasztoriba töltötte fel, ahogy Lionel Ritchie Easy Like Sunday Morning című dalát játssza – ITT tudod megnézni –, de a videó azonnal felkerült a Twitterre is, és a rajongók egyszerűen imádják. Az egyik twitterező szerint Chris befolyását bizonyítja, hogy egy összesen 14 másodperces videóval, amin egyébként csak zongorázik, mekkora hatást váltott ki a netezőkből (és nem mellesleg belőlünk is). Hát igen, Chris a való életben is egy szuperhős, a képessége pedig, hogy kábé mindenben tehetséges.

Készen állsz updatelni a híreidet?

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség