3 csillagjegy, akinek óriási sikert tartogat a hét

Míg egyeseknek inkább szakmai téren, másoknak a magánéletben hoz sikereket ez a hét. Nézd meg, hogy téged melyik része érint!

3 csillagjegy, akinek óriási sikert tartogat a hét

Újabb hét kezdődött, ami valahol mindig egy kisebb megújulással is jár – a következő csillagjegyeknek legalábbis biztosan, mert annyira felszívták magukat a hétvégén, hogy nincs, aki megállítsa őket a törekvéseikben. Sikert sikerre halmoznak a napokban! 

Kos 

A munkahelyeden már régóta próbálod bebizonyítani, hogy komolyabb feladatokkal is megbízhatnak, de eddig nem jártál sikerrel. Most fordul a kocka, a főnök olyan lehetősséggel talál meg, amiben brillírozni fogsz, még az sem kizárt, hogy az eredményeidet látva egy magasabb pozíciót ajánl fel neked. 

Ikrek 

Régóta ügyködsz azon, hogy függetlenedni tudj az alkalmazotti léttől, és nagyon úgy fest, hogy ez most végre összejön. Azzal, hogy az utolsó akadály is elhárul a vállalkozói léted elől, úgy érzed, nincs számodra lehetetlen, még a legkisebb apróságot is óriási sikernek éled meg, ami egy csomó motivációt ad a hét további részére. 

Bak 

A szerelmi életedben új időszak köszönt be, amit leginkább annak köszönhetsz, hogy nem voltál rest őszintén megbeszélni a pasiddal a problémákat. Azzal, hogy meghallgattátok egymást és hajlandóak voltatok kompromisszumokat is hozni, egy új fejezet nyílik az életedben, amin már most érezhető a további siker árnyéka. Csak így tovább! 

Nem bírsz betelni a horoszkóppal? Akkor ezeket is csekkold:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség