Fluor Tomi tisztázta a szerelmi életét érintő pletykákat

A zenész maga árulta el, hogy nagyon vágyik már arra, hogy megállapodjon, de nem lesz könnyű annak a lánynak, aki elrabolja a szívét.

Fluor Tomi tisztázta a szerelmi életét érintő pletykákat

A fél ország azt találgatja, hogy vajon több van-e Szabó Zsófi és Fluor Tomi között, mint barátság, főleg azok után, hogy felröppent a pletyka, miszerint Shane Tusup, Hosszú Katinka exe Zsófi új pasija. Bár a szerelmi háromszög egyik tagja sem erősített meg hivatalosan semmit, Fluor Tomi végre tiszta vizet öntött a pohárba és a Blikknek elárulta, hogy szeretne már megállapodni, saját családot alapítani a nagy Ő-vel, akárcsak a barátja, Istenes Bence, mégha ez kívülről nem is így tűnik.

Azt hiszik, hogy a koncertek meg a bulik miatt nem akarok megállapodni, de ez nem igaz. Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó. Hiszek a varázslatban, menthetetlenül szentimentális vagyok. Én a barátnőmmel beszélgetni akarok a csillagok alatt hajnalig úgy, hogy ne vegyem észre, elrepült öt óra. A nagy pillanatokra áhítozom, arra, hogy olyan társam legyen, akivel feltöltjük egymást, akivel azt érezzük, hogy mind a ketten többek leszünk a másik által, és hogy ketten képesek vagyunk megváltani a világot. Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket, és nem tudjuk elképzelni, milyen lehet a másik nélkül. 

Tomi azt is elárulta, hogy ennek a lánynak nem lesz könnyű dolga, ugyanis ő rengeteget távol van a koncertek miatt, emellett pedig saját bevallása szerint elég nehéz eset is, mert egy kissé bogaras személyiség.

Villantjuk a híreket a reggeli kávéd mellé:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség