Óriási kártérítést kap Károly herceg egykori szeretője

A hírek szerint a dadus komoly összeget tehet zsebre, miután az ő nevével éltek vissza a hírhedt Diana-interjúban.

Óriási kártérítést kap Károly herceg egykori szeretője

Szappanoperába illő fordulatot vett Diana hercegnő 1995-ös híres/hírhedt Panorama-interjújának kivizsgálása. Az megvan, hogy Martin Bashir riporter egy kamu abortuszról szóló papírral vett rá a néhai hercegnőt az interjúra? A papíron az állt, hogy Harry és Vilmos dadájának, Tiggy Legge-Bourke-nek abortusza volt, ugyanis Károly herceg teherbe ejtette. Dianának ez volt az utolsó csepp a pohárban, ugyanis már korábban is gyanította, hogy valami van a dadus és a férje között, de a hamis papírt látva végleg elszakadt benne valami és ezért volt hajlandó kamera elé állni. 

A riporter húzásának semmilyen körülménye nem lett, bár vádat emeltek ellene, végül a rendőrség dobta az ügyet… Ennek ellenére a BBC úgy érezte, hogy muszáj kárpótolnia a sztori egyik főszereplőjét, a meghurcolt Tiggy Legge-Bourke-t, ezért a Telegraph szerint több mint 100 ezer fontot ajánlottak neki kártérítésként. Az egykori dadus nem reagált semmit az ügyben, még arra sem tett utalást soha, hogy valóban több lett volna közöttük Károly herceggel, de Diana halála előtt írt feljegyzésében, az állt, hogy „a férjem autóbalesetet tervez, fékhibával és súlyos fejsérüléssel, hogy feleségül vehesse Tiggy-t“, így sokan készpénznek veszik, hogy a nő, aki azóta is közeli barátja a családnak, tényleg Károly szeretője volt. 

Károly és Tiggy

Fotó: Getty Images/Julian Parker

via People

A királyi családban MINDIG történik valami:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség