Katalin hercegné és Vilmos herceg aggódnak Meghan és Harry herceg tettei miatt

Konkrétan a Time címlap volt most az, aminek kapcsán kiderült, hogy Katalin és Vilmos eléggé idegesek a jövőt illetően.

Katalin hercegné és Vilmos herceg aggódnak Meghan és Harry herceg tettei miatt

Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek minden oka megvan arra, hogy jogosan aggódjon, ugyanis mióta Harry herceg és Meghan kiváltak a királyi családból, botrányt botrányra halmoznak, ami többek között a cambride-i páron is csapódik. Most éppen a Time címlap kapcsán aggodalmaskodnak, Duncan Larcombe királyi szerző és royal szakértő szerint ugyanis félnek, hogy egy állandó összehasonlítgatásnak lesznek kitéve Harryék által. 

Aggódnak a borító miatt és mindazért, amit Harry és Meghan tesznek, mert rájuk reflektál. Vilmos és Katalin félnek attól, ami Amerikából jön Harry és Meghan vonatkozásában – különösen Harry kinyilatkoztatásai és a jövőre polcokra kerülő emlékirat miatt – mert nincs ellenőrzésük felette” – mondta, de nem mindenki ért egyet vele. 

Nick Bullen, aki szintén királyi bennfentes, a US Weeklynek azt mondta, hogy igen, Harry és Vilmos kapcsolata tényleg nincs rendben, de nem hinné, hogy Vilmosék egy pillanatig is aggódnának. Szerinte a házaspár a munkájára, a gyerekeire és a királynő támogatására összpontosít, és nem sokat gondolkozik azon, hogy mi újság Harryékkel. 

via Cosmopolitan

Ne hagyd ki a csúnya részleteket a royal család életéből:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség