Megőrül a net 63 éves Sharon Stone fürdőruhás képéért

Ezt a képet elnézve tutira nem mondanád meg, hogy egy 63 éves nő szerepel rajta. Pedig bizony, Sharon Stone már ennyi idős és még mindig bomba formában van.

Megőrül a net 63 éves Sharon Stone fürdőruhás képéért

Igen, Sharon Stone megint megcsinálta! A 63 éves színésznő még a nyár elején posztolt magáról egy kanárisárga bikinis képet, ahol konkrétan nulla sminkkel mosolygott a kamerába – felrobbantva ezzel a netet. Akkor mindenki, még a sztárok is elképedtek a fotó láttán, nem győztek neki gratulálni, mennyire fantasztikusan néz ki, de most ismét bebizonyította, hogy remek formában van.  

Amíg mindenki az Emmy-gálára készült, addig Sharon megmutatta, hogy kár lenne temetni: fekete fürdőruhába bújt és kiruccant a tengerpartra napozni egyet. A színésznő azzal a felütéssel kommentálta a képet, hogy „számít az öngondoskodás” – és tényleg, legalább 10 évet letagadhatna a korából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

Igazi kortalan díva, akárcsak Cindy Crawford, aki 26 éves kora óta szinte semmit nem öregedett, itt a bizonyíték rá.

Induljon a nap a legfrissebb hírekkel:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség