Csúnyán beszóltak Tóth Gabinak

A tegnapi Sztárban sztár leszek érdekes pillanatot tartogatott, az egyik versenyző konkrétan leszólta az énekesnő szakmai tudását.

Csúnyán beszóltak Tóth Gabinak

Vannak azok, akik elfogadják a kritikát és tanulnak belőle, és vannak azok, akik egész egyszerűen nem tudják ezt kezelni. A Sztárban sztár leszek tegnapi adásában is ez történt, az egyik versenyző képtelen volt elfogadni a zsűri véleményét. Először Majka próbálta megértetni vele, hogy mi hiányzott az előadásából, de aztán Tóth Gabi vette át a szót, amiből nem kis vita kerekedett. A versenyző ugyanis kétségbe vonta az énekesnő szakmai tudását. 

Figyelj, őszinte leszek veled Gabi, olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt jobban énekelni. Meg akinek megvan hozzá az adottsága” – mondta neki, mire Gabi kőkeményen belekérdezett, hogy mire céloz ezzel. Fehér Martin a válaszban ugyan nem mondta ki, hogy semmire nem tartja az énekesnő munkásságát, de a célzás ott lógott a levegőben, amin Gabi érthető módon elég durván felháborodott, még akkor is, ha azt állította, hogy nem érdekli mit gondol a versenyző. Bár Majka próbálta menteni a menthetőt, Gabi végül kizavarta a stúdióból a férfit. 

Ha minket olvasol, semmiről nem maradsz le:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség